Vis mer

Helena Christensen

Helena Christensen fikk ny norsk garderobe!

Den danske supermodellen Helena Christensen ankom Oslo og fikk helnorsk designer-garderobe!

Publisert

 - Det er flott å være her. Bare det å se ut over havet her fra hotellet, er fantastisk, sier Helena Christensen, som bor på det eksklusive hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo i forbindelse med hennes samarbeid med Specsavers for Årets Brillemodell 2013 og Selected By Helena Christensen for Specsavers.

Helena som til daglig bor i New York, forteller at hun alltid lengter hjem til Skandinavia.

Vis mer

NORGESVENN: Helena Christensen elsker Norge og skandinavisk design. Her med STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Jeg liker godt innstillingen til skandinaviere. Også liker jeg den skandinaviske estetikken, både når det kommer til interiør og design, forteller hun.

Da Helena ankom hotellet tirsdag kveld, ble hun møtt av en håndplukket garderobe full av norske designklær. Blant klærne hun fikk var det bukser fra FWSS, topp fra ByTimo og veske fra H&M Another Stories.

Vis mer

NORSK DESIGN: Helena var stylet fra topp til tå i norsk design under dagens event på hotellet The Thief i Oslo. Foto: Celine I. Aagaard.

Helena er i Oslo i sammenheng med Årets Brillemodell 2013 og Selected by Helena Christensen for Specsavers.

 - Jeg bruker ikke briller selv, men er alltid på utkikk etter solbriller. Men det kommer en dag jeg må bruke briller også, forteller Helena om sitt samarbeid med Specsavers.

Vis mer

BY HELENA CHRISTENSEN FOR SPECSAVERS: Supermodellen har valgt ut 20 favoritt-brilleinnfatninger hos Specsavers. Foto: Celine I. Aagaard. 

Under dagens event med Helena og Specsavers på hotellet The Thief var et eksklusivt knippe bloggere og kjente personligheter tilstede. Deriblant musiker og DJ Lise Karlsnes, toppmodell Siri Tollerød, Bertine Zetlitz og Hanne Sørvaag.

Vis mer

CELEBRE GJESTER: Musiker Lise Karlsnes hadde råe detaljer på champagnelunsjen med Helena Christensen og den norske toppmodellen Siri Tollerød.

Stylist og kunstner John André Hanøy stod for stylingen av Helena. Det er også han som har plukket ut garderoben for en verdi av 150. 000 kroner som Helena får med seg hjem fra Norge.

Les også:

Hud som Helena

Dette er de nye luene fra FWSS

Motenorge samlet for å støtte norsk design

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer