Antrekk Til Julebordet

Helgens festantrekk består av den lille sorte, en statementkåpe og et hint av rødt

Det perfekte antrekket du kan bruke i LANG tid framover.

ET HINT AV RØDT: Denne lekre detaljen er det bare å merke seg. Rødt er superhot og passer helt perfekt denne sesongen så vel som på våren og sommeren. Foto: Abaca
ET HINT AV RØDT: Denne lekre detaljen er det bare å merke seg. Rødt er superhot og passer helt perfekt denne sesongen så vel som på våren og sommeren. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger er det ikke mye som skal til før et antrekk er komplett. Mange er nok under den oppfatning av at man skal pøse på med glitter og glamour denne festsesongen, men sånn er det nødvendigvis ikke. Selvfølgelig er denne den perfekte tiden til å finne fram paljettkjolen, men noen ganger er det enkleste ofte det beste. Denne helgen har vi tatt utgangspunkt i den lille sorte - en klassiker som aldri kommer til å forsvinne!

Kjolen vi har funnet er i en flott lengde og med en fantastisk detalj i form av at den kun har en arm. Dette lille elementet gjør med en gang at kjolen i seg selv blir langt mer interessant. Til kjoler som denne er det fint å bruke et par spreke sko, gjerne med litt farge, stropper eller andre kule detaljer, men i denne omgang har vi valgt å sette fokus på noe annet: Strømpebuksen. 

I år er det nemlig så hot å bruke strømpebukser som har litt mønster - gjerne nettingstrømper også! Men husk å hold de sorte. Hudfargede strømpebukser kan fort bli litt uheldig... Ettersom vi velger et par strømpebukser med mønster, er det fint å la fottøyet være forholdsvis enkelt. Finn fram et par sorte pumps med spiss tupp (den spisse tuppen vil nemlig gjøre underverker for figuren din - bare se her) og du er snart «good to go». 

Vi topper det hele med noen enkle smykker i gull. Ear cuffs er så populært i år og vi har falt helt pladask for dem. Til slutt er det bare å få på seg litt farge, og vi har valgt å trekke fram rødt som er blant de hotteste fargene i år. Sammen med en rød leppe lar vi også vesken få skinne, og tar i bruk en veske i en helt fantastisk rødfarge. For å sette prikken over i-en, lar vi en statementkåpe hvile over skuldrene. Denne kåpen med fuskepels er en sikker vinner og kan brukes til alle anledninger.

LES OGSÅ: Rødt har en bevist effekt på det motsatte kjønn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer