Bli Ny Med Kk

Helt enkelt stilig

Klesskapet til Tove Elin var et virvar av stiler og farger. Hun ba KK om hjelp. Og forandringen ble stor.

Den pudderrosa fargen kler Singlet med blondekant (kr 100) og strikkejakke med knytebelte (kr 250, begge fra Lindex). Kjedet er gullfarget emd rosa steiner (kr 2225, Dyrberg Kern).
Den pudderrosa fargen kler Singlet med blondekant (kr 100) og strikkejakke med knytebelte (kr 250, begge fra Lindex). Kjedet er gullfarget emd rosa steiner (kr 2225, Dyrberg Kern). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: På Håret v/John S. Midtskogen. Makeup: Tom Greni.)PERSONLIGE DATANavn: Tove Elin AaseAlder: 41Bosted: Verdalen, JærenSivilstatus: Samboer, og barn på 16 og 2 årYrke: Systemkonsulent i StatoilHøyde: 165 cmStørrelse: 38/40Interesser: Trening, turgåing, lesing, samvær med venner, og barna.Som 15-åring fikk Tove Elin en lammelse i halve ansiktet som følge av trekk. Hun ble etter hvert mye bedre med trening hos fysioterapeut, men hun bærer fortsatt preg av opplevelsen. Tove Elin er en flott kvinne som betegner seg selv som en håpløs impulskjøper. – Jeg vil ikke se ut som en fjortis, men rett og slett som en sprek 40-åring, som er gal etter solbriller, smykker, vesker og annet tilbehør, sier hun.Hun innrømmer at hun er usikker når det gjelder farger, og vil gjerne ha noen råd.– Det blir helst svart om vinteren, og pasteller om sommeren, forteller hun. KLESTIPSDet beste rådet til en impulskjøper er at man bestemmer seg for en nøytral basisfarge. Dyre, større plagg som kåper, jakker og drakter bør holdes i nøytrale farger. Dermed kan man heller slå seg litt løs når det gjelder rimelige topper og annet tilbehør.SMINKETIPSEn naturlig, diskré makeup er mest kledelig til Tove Elin. Hun har pen, feilfri hud, og det holder med en lett foundation og litt pudder for å dempe blankheten. Brynene ble nappet og forsiktig markert med øyebrynskygge. En anelse mer skygge ble lagt i globallinjen på det venstre øyet, som er noe mer lukket enn det andre. Vippene fikk maskara, og gråblå skygge i to nyanser understreker de blå øynene. I tillegg fikk hun rødrosa rouge og rosa lipgloss.HÅRTIPSFrisyren var noe utvokst og uten en definert fasong. Frisøren foreslo bobfrisyre med rett nakke, men noe mer oppklipt så hun får fin form på bakhodet. Luggen er beholdt lang, men klipt fram litt mer i fronten så den virker lettere mot ansiktet. Håret var bleket og virket noe livløst, og det ga liten farge til ansiktet. Det ble farget i transparente farger for å få fram reflekser av kalde og varmbeige toner. Det er brukt fire ulike nyanser, noe som gir ulikt fargespill etter lyset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer