EKTE SKINN KREVER PLEIE: Sørg for at du impregnerer støvlettene jevnlig, fjerner stygge flekker med en gang og bruker skånsomme rensemidler for skinn når du skal ta bort skjolder. Se priser under. Foto: Produsenten (Collage: Tone Pedersen)
EKTE SKINN KREVER PLEIE: Sørg for at du impregnerer støvlettene jevnlig, fjerner stygge flekker med en gang og bruker skånsomme rensemidler for skinn når du skal ta bort skjolder. Se priser under. Foto: Produsenten (Collage: Tone Pedersen) Vis mer

Sko

Helt perfekt match til blå jeans

Brune støvletter i nyansene konjakk, kamel og karamell passer også utmerket til sesongens krydderfarger. Men én ting bør du tenke på før du handler.

Publisert
Sommersandalene har gått sine siste skritt for denne gang. Nå skal vi hoppe inn i varmere fottøy med gode såler og overbygg.

Som KK.no tidligere har skrevet om, er det mokasiner og ankelboots med spiss tå som er mest trendy denne høsten. Det samme med fargerike pumps med høye hæler, og herreinspirerte Oxford-sko.

Og selvsagt går de høye støvlettene aldri av moten. De er udødelige klassikere som alltid vil løfte slengbuksen, skinnyjeansen eller tweedskjørtet til nye høyder.

En fargerik høst

Selv om du aldri trår feil i svarte sko, er butikkhyllene proppfulle av varme krydderfarger denne sesongen.

Utenom dyp bordeaux, som spås som en av de største, er det karamell-, konjakk- og kamelfarger som gjelder.

Denne fargen er nydelig til dongeri og blå jeans, og passer perfekt til fargene som dominerer på klesfronten forøvrig - plomme, tomatrødt, flaskegrønt og sennep.

Til saueskinnsjakken eller maxiskjørtet får du dessuten den kule 70-tallsstilen.

KJØPETIPS: 13 konjakkboots vi elskerMen én ting bør du tenke på

Glatt, semsket eller røft. Hvis du vil ha et par sko som varer mer enn èn sesong, bør du satse på ekte skinn.

Ekte skinn puster bedre, og blir bare finere med årene.

Men husk å ta godt vare på dem. Sørg for at du impregnerer støvlettene jevnlig, fjerner stygge flekker med en gang og bruker skånsomme rensemidler for skinn når du skal ta bort skjolder.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer