Skjønnhet

Hemmeligheten bak deres skjønnhet

Klær, hår, kropp og sminke: Dette kan du lære av stjernene på den røde løperen.

Hemmeligheten bak deres skjønnhet
Publisert
Sist oppdatert
Vi har alle sett dem. De som prøver for hardt, og stiller på fest med sølvmønstrete strømper, stroppeløs kjole, prangede halssmykker, tunge øredobber, rød leppestift og gjerne en tiara kjekt på snei. Og som du skjønner - det blir for mye.

Framhev det vakre

Bestem deg for hva du vil framheve ved deg selv. Har du en enkel kjole kan du godt ha et blikkfang av et smykke. Og har du et par nydelige designsko kan strømpene godt være nedtonede. Stol på din egen smak. Mange frykter også å ta på seg noe som er helt feil til anledningen. Men en rekke gamle moteregler kan trygt brytes.

Si farvel til musesveisen

Når det kommer til hår gjelder samme regelen som med stil: Finn ut hva som kler deg, og gjør det beste ut av det du har. Har naturen gitt deg svarte krøller vil det ikke bli et godt resultat uansett hvor mye du prøver å få de blonde lokkene til Jessica Simpson. Når det er sagt: Ingen kler en utvokst frisyre med flisete tupper. Så få deg en god klipp som får ansiktet ditt til å stråle, og bruk produkter som tar vare på håret ditt. Be frisøren om noen stylingtips, og kjør på med glitrende accessoirer. Frisk opp fargen, men hold deg til din naturlige del av fargeskalaen.
 • Frisyrene som redder dagen

 • Juks deg slank

  Føler du deg ikke helt komfortabel i den avslørende kjolen i flortynt silkestoff, er det helt lov å bruke undertøy som gjør midjen smalere og puppene større. Slik kler du deg slank.
 • Kle bort magen

 • Glitrende øyne

  Undervurder aldri effekten av å framheve øynene. Lær deg grunnreglene for å legge en glamorøs øyemakeup, og velg farger som framhever øyenfargen din. Tenk kontraster: Har du grønne øyne er det vakkert med øyenskygge i rosa toner, brune øyne kler godt turkise eller grønne farger. Kjøp en god maskara som forlenger øyevippene til det maksimale. Blunk til kamera, og vips - stjerne i sikte. Slik sminker du øynene større.

  Lurer du på hvordan stjernene alltid ser så prikkfrie ut? Her får du de beste av stjernestylistenes hemmelige triks.

  Ha en selvsikker holdning

  Ingen stjerner stiller på den røde løperen med lut rygg og sammensunkne skuldre. Så rett deg opp i ryggen. Ikke bare gjør det deg slankere på sekundet, det gjør også at du klærne sitter bedre og at du utstråler mer selvtillit.

  Lekre lanker

  Å holde hendene myke og lekre i hverdagen er ikke helt enkelt. Bilruter må skrapes og bad må vaskes, og vinterkulde gjør at huden kan bli knusktørr. Og med flisete negler og flassende knoker har du ikke lyst til å håndhilse på noen. Men ingen ekte stjerner kan lide av hilse-vegring, så her er det bare en ting å gjøre: Alltid ha en god håndkrem og neglefil i veska. Du trenger ikke ha superlange negler hvis du ikke føler deg komfortabel med det, det viktigste er at de er hele, rene og gjerne litt ovale i formen. Velg neglelakkfarge etter humør og stil.

  Våg å synes

  Svart er en trygg farge som er flatterende for figuren. Men det er også en farge som stjeler mye farge fra ansiktet, og som kan få deg til å gå i ett med tapetet. Om det ikke er en begravelse du skal i, er det ikke farlig å være litt mer synlig.

  LES OGSÅ:
 • Kjolene vi aldri glemmer
 • 10 legendariske stjerneplagg
 • Så skumle de er blitt!
 • Her går det galt

 • Når stilen glipper

  Selv om de har et stylist-team på størrelse med et fotballag hender deg også at Hollywoods kvinner entrer den røde løperen med sminke som mildt sagt er uheldig. Andre stjerner får oss til å lure på hvorfor de ikke har sparket stylisten for lenge siden. Her kan du se hvorfor. Men også Hollywoods herrer som burde vært stoppet før de forlot huset med pulesveis og rosa badehette.

  Finn stilen som passer for deg

 • Usikker på hvordan du vil klippe deg ï vår? Dette er stjernenes nye favorittfrisyre.
 • Vil du ha langt hår? Slik fikse du sparesveisen mens du venter
 • I vinter er det én farge som virkelig er i skuddet: Honningblondt. Hvordan du skal få trendfargen, kan du lese her. • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer