Byeoncé

Hemmeligheten bak disse rumpene

Beyoncé, Kim og J-Lo viste frem attributtene på Met-galla.

JENNIFER LOPEZ, BEYONCÉ OG KIM KARDASHIAN PÅ MET-GALLA 2015: Superstjernene strålte i sexy kjoler - som viste deres velformede attributter.  Foto: Scanpix
JENNIFER LOPEZ, BEYONCÉ OG KIM KARDASHIAN PÅ MET-GALLA 2015: Superstjernene strålte i sexy kjoler - som viste deres velformede attributter. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Mandag kveld gikk en av årets største motebegivenheter - Met gallaen (også kjent som Costume Institute Gala Benefit) av stabelen på Metropolitan Museum of Art i New York.

Dette er en kveld der mote- og Hollywoodfiffen staser seg opp for å hylle seg selv og ulike temaer, og denne gangen var inspirasjonen «China: Through The Looking Glass», derav alle de kinesisk-inspirerte antrekkene. 

LES OGSÅ: De flotteste rumpene i Hollywood

Viste sine berømte rumper

Blant stjernene som vekket mest oppsikt på den røde løperen, var popstjernene Beyoncé Knowles (33) og Jennifer Lopez (45), samt realitystjerne og moteikon Kim Kardashian (34). Og ikke uten grunn. 

Alle de tre superstjernene hadde nemlig på seg gulvlange, dristige og svært gjennomsiktige kjoler - og hovedfokus var på deres desidert mest kjente attributt - nemlig rumpa!

Beyoncé (i Givenchy), Kim (i Roberto Cavalli) og Jennifer (i Versace) har antagelig underholdningsbransjens mest kjente og velformede bakdeler - og dette vet de tre stjernene å dra maks nytte av på den røde løperen. 

Se bildene her:

Beyoncé var likevel den som vekket mest oppmerksomhet, da den råsexy Givenchy-kjolen hennes bestod mer av gjennomsiktig chiffon, enn stoff og strass.

Dermed kunne det fort «gått galt» om ikke kjolen hadde holdt seg på plass - noe den heldigvis gjorde, også over popstjernens berømte stuss, som hun poserte og villig viste frem. 

LES OGSÅ: Treningen Hollywood-stjernene sverger til

Slik får de kjendisrumpa

Har du noen gang lurt på hvordan Beyoncé, Kim og Jennifer har klart å forme og bygge opp sine formfulle bakender? Det er klart at mye er gener og kroppsbygning, men man kan ikke legge skjul på at kjendiskvinnenes figur også er mye hardt arbeid og trening. 

LES OGSÅ: Disse damene er over 40!

Dette gjør de:

Beyoncé

Beyoncé har tidligere avslørt, blant annet på sin egen Instagram-konto ( i forbindelse med Michelle Obamas «Let's Move»-kampanje), hvordan hun holder superkroppen sin i form. 

Se videoen under:

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

- Jeg kan ikke spise det jeg vil, og jeg kan ikke droppe treningssenteret. Sannheten er at det krever mye, og det handler mer om ens egen mentale styrke, enn fysisk styrke. Du må være villig til å presse deg selv, har popstjernen tidligere uttalt til magasinet Self

KJENTE RUMPER: Jennifer Lopez og Beyoncé har to av verdens mest berømte bakender.
KJENTE RUMPER: Jennifer Lopez og Beyoncé har to av verdens mest berømte bakender. Vis mer

Ifølge popstjernen, som er mamma til lille Blue Ivy (3) har det blitt hverdagsrutine å løpe intervaller og trapper, og hun trener cardio og dansing så ofte hun kan.

Hun sa også følgende om trening og det å holde formen i intervjuet: 

LES OGSÅ: Derfor er vi så opphengt i rumper

1. Jeg jobber for det
For å kunne klare å både synge og danse på turneer, krever det at jeg trener fem dager i uken sammen med en personlig trener. Hver økt innebærer blant annet 100 knebøy, steps på kasse og gående utfall.

2. Jeg gjør det gøy
Det kan fort bli litt kjedelig å trene overkroppen, så jeg har min egen vri. Jeg setter på en sang jeg elsker og bokser meg gjennom hele sangen.

3. Jeg vet hvordan jeg motiverer meg selv
Hva er vitsen med å løpe hvis du ikke løper mot noe? Jeg ser på et bilde av en Oscar-statuett mens jeg løper så jeg på en måte løper mot mitt neste mål. Jeg ser på den og tenker, «ok – jeg er nødt til å holde meg i form».

4. Jeg er konsekvent
Før turneen øvde jeg for eksempel på koreografien i ni timer hver dag, syv dager i uka iført 13 centimeter høye stiletter. Dette vil si 603 timer i hæler i løpet av øvingsperioden!

5. Jeg vet hvor viktig selvtilit er
Alt handler om selvtillit, forklarer Beyoncé og røper at hun øver seg mye på sexy gange.

- Det ligger i hoftene. Len deg litt tilbake, strekk på halsen og hold skuldrene lavt og sett den ene foten foran den andre, har artisten uttalt magasinet Self.

BEYONCE: Den vakre artisten har delt sine fem beste treningsøvelser i forbindelse med Michelle Obamas kampanje "Let's Move".  Foto: All Over Press
BEYONCE: Den vakre artisten har delt sine fem beste treningsøvelser i forbindelse med Michelle Obamas kampanje "Let's Move". Foto: All Over Press Vis mer

Ønsker DU rumpe som Beyoncé? Sjekk ut disse rumpetreningstipsene!

45 ÅR OG SUPERHOT: Jennifer Lopez har en kropp mange 45-åringer misunner henne.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
45 ÅR OG SUPERHOT: Jennifer Lopez har en kropp mange 45-åringer misunner henne. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

Jennifer Lopez

Jennifer på sin side, har aldri vært redd for å svette, og startet sin karriere som danser. 

Hun ble med på et sprint-triatlon i 2008 for å bli kvitt babykiloene etter tvillingfødselen, og er også en ivrig tilhenger av kjendis-PT Tracy Andersons treningsplan «The Method». 

- Jeg er som en bokser, som går i ringen. Jeg gjør kondisjonstreningen min og Tracy Anderseon-øktene, har hun fortalt. 

Ifølge popstjernen, som også har laget en egen sang dedikert til rumper -«Booty»,  krever det mye hardt arbeid og dedikasjon å holde figuren i form. I tillegg til tøffe kondisjonsøkter med bakkeløp, og styrke/kroppsformende øvelser med Anderson-metoden, danser hun så ofte hun kan, da det er med på å stramme opp og tone kroppen. 

- Noen ganger når jeg kommer hjem og ikke føler meg så fantastisk, så tvinger jeg meg selv på trening. Etter det går jeg hjem, tar en dusj, får på meg noe lekkert, og så føler jeg meg kjempebra og mye mer vel!

Se teaser til Jennifers «Booty »musikkvideo:

LES OGSÅ: Slik kan du trene som stjernene

Kim Kardashian

Kim har aldri vært like ivrig på treningen som Jennifer og Beyoncé, men har de siste årene blitt litt mer glad i fysisk aktivitet, og sammen med søsteren Khloe, trener hun fast med kjendis-PT Gunnar Peterson. 

SPRETTEN STUSS: Kims spretne stuss vekket oppsikt i magasinet Paper i fjor. Nakenbildene gjorde sitt de også... Foto: Faksimile Paper
SPRETTEN STUSS: Kims spretne stuss vekket oppsikt i magasinet Paper i fjor. Nakenbildene gjorde sitt de også... Foto: Faksimile Paper Vis mer

I tillegg til faste økter på Barry's Bootcamp i LA, trener hun styrke og kjerne med Peterson, deriblant knebøy, markløft, utfall og mye kjerneøvelser. Ellers er Kim fan av å gå lange turer - blant annet i oppoverbakkene i Runyon Canyon i LA. 

- Hun trener beinhardt! Hun er blant de som jobber hardest både i og utenfor treningssenteret. Hun jobber, jobber, jobber. Alt arbeidet Kim legger i treningen viser seg, og det vet hun. Derfor ble hun kvitt babykiloene så raskt også, har Peterson uttalt til Mail Online

LES OGSÅ: Kim Kardashian bruker 620.000 kroner på utseendet

Drømmer du om rumpe som Kim? Sjekk ut dette Kim Kardashian Booty Workout-programet:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer