Sko

Hemmeligheten bak perfekte festsko

Her er triksene for glade festføtter. Finn dine favoritter her.

<strong>LEKKERT MED FARGER:</strong> Det er langt fra bare sort som gjelder. Pris og detaljer finner du i bildekarusellen. Foto: Produsentene
LEKKERT MED FARGER: Det er langt fra bare sort som gjelder. Pris og detaljer finner du i bildekarusellen. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Linda VasquezHøyhælte sko er penest på fest, men veldig ofte går det utover de stakkars føttene. Med noen forhåndsregler er sjansen større for at festen får mest oppmerksomhet, og ikke de såre beina.


Plasseringen viktigst


For at du skal klare å holde ut lengst mulig, er det lurt å sjekke at hælen på skoen sitter rett under balansepunktet for hælen din. Problemet med høye hæler er at du bærer kroppsvekten på tåballene. Når du får fordelt vekten på hele foten, har du kommet langt.

Legg også merke til høydeforskjellen mellom tærne og hælen. Jo større forskjell, jo vondere pleier skoene å være. Liker du høye hæler, kan det være en fordel å velge de med platå foran, slik at sålen er så horisontal som mulig.

LES OGSÅ:
Juks deg til «milelange» bein

Ikke bare sorte

Et par svarte klassiske pumps passer uansett, men vil du gå litt vekk fra det sikre, kan du glede deg over at årets pensko er langt mer varierte.

En stor skotrend nå er faktisk hvite pumps. Blant annet var det hvite pumps og sandaler å se på visningene til 3.1 Phillip Lim og Calvin Klein, hvor modellene ellers var kledd opp i pastellfarger og den minimalistiske trendy svart/hvit-looken.

Finn dine festsko her
LES OGSÅ: Sommerens fineste festkjoler

Det beste skotrikset

Det er ingen tvil om at høye hæler er sexy. Beina dine ser lengre ut og antrekket får det ekstra, viktige løftet. Men du trenger ikke å ha på penskoene før selve festen. Et par ballerinasko er perfekte på vei til og fra, i tillegg som dansesko når klokken er blitt mange. Hvis du ikke bare danser barbeint...

LES OGSÅ: Slik ser du best ut i blomsterprint

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer