Victoria's Secret

Hemmeligheten bak Victoria's Secret-modellenes plettfrie hud

Slik bevarer «englene» den fantastiske gløden året rundt!

VICTORIA'S SECRET-HUDEN: Nå deler englene hemmeligheten bak deres alltid glødende hud! Foto: Afp
VICTORIA'S SECRET-HUDEN: Nå deler englene hemmeligheten bak deres alltid glødende hud! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den prestisjetunge undertøysvisningen, Victoria's Secret Fashion Show, nærmer seg med stormskritt og modellene har allerede gjort de siste kroppslige «touch-upene». Fikk du forresten med deg supermodellenes beste treningstips?

Men har du noen gang lurt på hvordan noen av verdens hotteste modeller klarer å bevare gløden i huden året rundt? Vel, da er det bare å begynne å scrolle! Nå deler nemlig Victoria's Secret-englene hvordan de holder ansiktene sine sunne og flotte til en hver tid på Elle.com!

Fra store mengder vann, til avokado og diverse kremer - finn ut hva det beste skjønnhetstrikset til din favoritt modell er og hvilket produkt hun alltid tyr til uansett hva!

LES OGSÅ: Bli med bak scenen til Victoria's Secret Fashion Show

Sara Sampaio

Den 25 år gamle skjønnheten fra Portugal, Sara Sampaio, sier til nettstedet at det spesielt er et triks hun tyr til når hun mangler glød i ansiktet og ikke orker å sminke seg for mye; en highlighter.

- Litt på kinnbeina, litt i kanten av øyet, på nesen og amors buen, og du er klar til å gå. Også sørg for å få nok søvn og drikk masse vann.

Favorittprodukter: Charlotte Tilbury Magic Cream, Maroccan Oil Treatment og NARS Velvet Matte Lip Pencil - Mysterious Red.

Josephine Skriver

Det ferske danske tilskuddet til engel-gjengen, Josephine Skriver (23) avslører at hemmeligheten bak hennes glød rett og slett er å gi fuktighet til huden ved å drikke masse vann. I tillegg anbefaler hun å smile og være glad:

- SMIL, å ha en positiv holdning er alltid nøkkelen til et sunt utseende.

Men i tillegg til mye vann og et positivt sinn, tipser Skriver om å drikke varmt vann med sitron og av og til ingefær.

- Å drikke dette hver morgen og kveld er en av mine favorittrutiner. Skjønnhet kommer innenfra. Jeg prøver å drikke så mye som mulig vann for å rense ut så mye som mulig giftsstoffer fra kroppen, sier Skriver til ELLE.

Favorittprodukter:  Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum, kokosolje (både til håret og til å fjerne sminke) og Shiseido Benefiance Pure Retinol Intensive Revitalizing Face Mask.

LES OGSÅ: Treningsøvelsene Victoria's Secret-modellene sverger til!

Karlie Kloss

- Jeg får kviser av å trene med sminke på, forteller Karlie Kloss (24). Den amerikanske skjønnheten tar derfor alltid av sminken før hun trener. I tillegg bruker hun ofte en pore-maske (Bioré Deep Cleansing Pore Strips) for å fjerne all smuss og urenheter.

Favorittprodukter: "L'Oreal Paris Magic Skin Beautifier B.B. Cream, L'Oréal Studio Secrets Magic Lumi Highlighter, L'Oreal's Total Repair 5 Damage Erasing Balm og Carolina Herrera Good Girl fragrance.

Adriana Lima

Den rutinerte supermodellen Adriana Lima (35) har vært i bransjen i årevis, og er det noe hun har lært fra alle disse årene er det å fjerne sminke før man trener og legger seg og drikke masse masse vann.

Favorittprodukter:

- Avokado. Jeg vet det for mange kun regnes som mat. Men jeg både spiser og bruker avokadoen i skjønnhetsrutinene mine. Blant annet til ansikts- og hårmasker. 

- I tillegg elsker jeg sort maskara og en farget leppestift. Man kommer seg alltid unna med en god leppestiftfarge og bar hud.

Jasmine Tookes

Jasmine Tookes (25), som skal bære den kjente «million dollar Fantasy Bra», har et skjønnhetstips vi aldri har hørt om før - men som vi definitvt kommer til å måtte prøve.

- Jeg lært å ise ansiktet mitt rett før jeg legger meg av mamma sin hudlege for lenge siden og jeg gjør det fremdeles hver kveld. Ta en isbit og gni den rundt omkring i ansiktet til den smelter. Det vil gjøre porene dine små og huden din stram, forteller Tookes til ELLE.

Favorittprodukter: Krølltang, Maroccanoil til håret, babyolje til kroppen, Cetaphil (ansiktsrens) og vitamin E-krem til ansiktet.

LES OGSÅ: Bella Hadid (20) blir med i Victoria's Secret Fashion Show

Isabeli Fontana

Den 33 år gamle brasilianske baben Isabeli Fontana har flere år med modellkarriere bak seg, og er det en ting hun har gjort i alle disse årene for å ivareta huden sin best mulig er det å spraye ansiktet etter at har dusjet. Japp, du leste riktig!

- Jeg sørger alltid for at jeg sprayer over ansiktet mineralvannssprayy på ansiktet etter at jeg har dusjet. Fordi til og med vann kan være skittent for ansiktet ditt av og til.

Favorittprodukter: La Prairie makeup base, waterproof Define-a-Lash mascara fra Maybelline og en kirsebærfarget leppepomade fra Bobbi Brown.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer