Diane Kruger

Her blir du faktisk sittende og stirre

Diane Kruger er så vakker og velkledd om dagen at det er vanskelig å ta øynene fra henne.

WOW: - Her ble jeg sittende og stirre, skriver en av kommentatorere på Trendtoppen. Trendsetteren Diane Kruger ble stemt rett til topps med denne Yves Saint Laurent-kjolen i blå silke og svarte paljetter. Foto: All Over Press
WOW: - Her ble jeg sittende og stirre, skriver en av kommentatorere på Trendtoppen. Trendsetteren Diane Kruger ble stemt rett til topps med denne Yves Saint Laurent-kjolen i blå silke og svarte paljetter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At den tyske skuespillerinnen Diane Kruger (33) er pen, er knapt noen hemmelighet. Helt siden hennes uforglemmelige opptreden i storfilmen "Troya", der hun spilte mot blant andre Brad Pitt, Eric Bana og Orlando Bloom, har hun vært i rampelyset også utenfor lerretet. Men i det siste har hun sett enda bedre ut enn vanlig. Nå er hun stemt fram som klar favoritt på Trendtoppen.

En ekte trendsetter

Med hyppige opptredener på den røde løperen den siste tiden har den tidligere modellen blitt et stilikon å regne med, og vi følger litt ekstra med når hun dukker opp på den røde løperen. Skuespilleren og modellen har alltid de kuleste kjolene, den lekreste sminken og det vakreste håret. Hun er sofistikert og moderne på samme tid, og blir kopiert av mange.

Kniver i teten

Nå kniver hun altså i teten på Trendtoppen, hvor hele 91% elsker den blå kjolen fra Yves Saint Laurent. I tillegg slår hun til med 4. plassen på samme liste, med en nydelig kjole fra Marchesa og 85% av stemmene.

Mange fans

Det er ingen tvil om at Kruger har mange fans. Kommentarfeltet på Trendtoppen har blitt hyppig brukt av folk som uttrykker sin beundring over den vakre skuespilleren.

- Helt fantastisk! Ble sittende og stirre litt, kommenterer «Stine».

«Lena» deler entusiasmen, og har lagt inn denne kommentaren:

- Å, gud, noe så nydelig!

- Diane Kruger er flink til å kle seg, slår «Triol» fast, og vi sier oss enige.

La deg inspirere

Ta en titt på bildegalleriet av Krugers siste antrekk, og la deg inspirere. Selv om de færreste av oss langt fra sliter ned noen røde løpere, er det mange fine tips å hente. Legg merke til frisyrene og sminken, hun er den første med det siste.


Diane Kruger på den røde løperen

Bruk din stemme

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av deg selv i dine favorittklær. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer