Frieri:

Her blir Nicole overrasket på catwalken

- Jeg fikk fullstendig sjokk, forteller modellen til KK.

FRIERI: Kjæresten til Nicole Kaspar (bildet) overrasket henne etter at hun hadde gått motevisning. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @noivotbmcasa
FRIERI: Kjæresten til Nicole Kaspar (bildet) overrasket henne etter at hun hadde gått motevisning. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @noivotbmcasa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bridal Fashion Week er i gang i New York for fullt, og her om dagen var det Watters sin tur til å presentere sin brudekjolekolleksjon for 2019.

«Det var en leken presentasjon fylt med elementer av klassisk romanse. Selv om kjolene tok pusten fra oss, var det spesielt en ting ved showet som fikk oss til å gråte av glede», skriver magasinet Richard Magazine på Instagram, som var tilstede under visningen.

LES OGSÅ: Derfor giftet jeg meg for tredje gang - med samme dama

Modellen Nicole Kaspar ante nok fred og ingen fare da hun tok sine siste steg på catwalken for denne visningen iført en ermeløs brudekjole. Idet hun skal avslutte showet sammen med designeren selv, får hun plutselig øynene opp for noe uventet.

- Jeg fikk fullstendig sjokk! forteller Kaspar til KK.

Der står nemlig kjæresten hennes, Chad Stapleton.

- Jeg frøs helt da jeg så Chad. Elias (designeren) måtte dytte meg nedover catwalken. Det svartna litt da jeg gikk mot ham, men plutselig ble alt klart.

Så begynner Chad å sitere karakteren Chandler Bing fra tv-serien «Friends».

- Det er vår favorittserie og vi hadde akkurat sett episoden hvor Chandler frir til Monica, sier Kaspar.

LES OGSÅ: Brad Pitt, Julia Roberts og George Clooney er bare noen av dem som har gjestet «Friends»

Møttes over en ødelagt tann

Nicole møtte Chad på en festival i Las Vegas i 2015. I løpet av helgen hadde Nicole klart å ødelegge den ene tanna si. Da var det flaks at en av vennene hennes kjente en tannlege ved navn Chad som også var på festivalen!

- Først sa jeg nei til at han skulle se på tanna. Jeg kunne ikke la denne nydelige mannen kikke inn i munnen min!

På det tidspunktet bodde Kaspar i Paris, så de holdt kontakten gjennom sosiale medier. Da hun kom tilbake til Texas i november 2015, ba Chad henne ut på date.

3 år er gått siden de to møttes over en sprukken tann. I april gikk Chad ned på kne.

«Nicole, jeg har hatt lyst til å gjøre dette lenge, men jeg ville at dette øyeblikket skulle være spesielt. Det finnes ikke noe bedre måte å gjøre det på enn på catwalken mens du gjør det du elsker mest. Jeg har aldri trodd på kjærlighet ved første blikk, men jeg kjente noe helt spesielt første gangen jeg så deg», sa Chad før han gikk ned på ett kne og ba Nicole om å gifte seg med ham.

Et innlegg delt av Nicole Kaspar (@nasparcat)

Nicole klarte ikke holde tårene tilbake på catwalken. Men det hele eskalerte da Chad overrasket henne nok en gang.

- Han hadde ordnet sånn at begge foreldrene våre og min beste venn var tilstede. Da jeg så dem begynte jeg bare å gråte enda mer.

LES OGSÅ: Dette er brudekjoletrendene for 2018!

Etter frieriet tilbragte Chad og Nicole dagen med familie og venner i New York. Foreldrene til Chad hadde aldri besøkt New York før, så dagen besto av mye sightseeing før de avsluttet kvelden med middag og fest.

- Jeg vil at hele familien og alle vennene våre skal ha mulighet til å delta i bryllupet vårt. Jeg har allerede sett meg ut et par lokaler i Texas, forteller modellen som allerede kan avsløre hvordan kjolen vil se ut:

- Jeg må jo ha på meg en kjole fra Watters! Kan jo ikke finne på å gjøre noe annet nå.

LES OGSÅ: Disse damene sitter i fengsel og strikker designerjakker til 4500 kroner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer