Hertuginne Meghan:

Her bryter hun kleskoden

Hertuginnen så venninnen Serena Williams spille tennis iført jeans. Det har skapt reaksjoner.

HERTUGINNE MEGHAN: Den nybakte moren tok turen til Wimbledon for å se Serena Williams spille. Foto: Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN: Den nybakte moren tok turen til Wimbledon for å se Serena Williams spille. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juli ble hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) førstefødte døpt. Sønnen deres, som ble født 6. mai 2019, fikk navnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Siden fødselen har hertuginnen vært lite å se i offentligheten, men har den siste tiden deltatt mer og mer på royale plikter.

Her om dagen tok hun seg derimot en fridag for å se venninnen Serena Williams spille tennis under Wimbledon. Hertuginnen så ut til å kose seg stort under kampen.

Hun klappet og smilte mens Williams storspilte. Men det tok ikke lang tid før hertuginnen nok en gang ble møtt med kritikk.

Stilen til hertuginnen har forandret seg stort fra tiden som skuespiller til å være en del av den britiske kongefamilien. Når hun har på seg mer avslappede antrekk, tyr hun gjerne til en hvit skjorte og et par jeans.

Selv om dette er et antrekk vi ikke ser like mye på hertuginnen nå lenger, er hun ikke fremmed for å style de klassiske jeansene på ulike måter. Etter at hun giftet seg med prins Harry har de blå variantene blitt byttet ut mot svarte, men nå kan det se ut til at hertuginnen har funnet frem de gamle favorittbuksene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer