Hertuginne Meghan:

Her bryter hun kleskoden

Hertuginnen så venninnen Serena Williams spille tennis iført jeans. Det har skapt reaksjoner.

HERTUGINNE MEGHAN: Den nybakte moren tok turen til Wimbledon for å se Serena Williams spille. Foto: Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN: Den nybakte moren tok turen til Wimbledon for å se Serena Williams spille. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. juli ble hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) førstefødte døpt. Sønnen deres, som ble født 6. mai 2019, fikk navnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Siden fødselen har hertuginnen vært lite å se i offentligheten, men har den siste tiden deltatt mer og mer på royale plikter.

Her om dagen tok hun seg derimot en fridag for å se venninnen Serena Williams spille tennis under Wimbledon. Hertuginnen så ut til å kose seg stort under kampen.

Hun klappet og smilte mens Williams storspilte. Men det tok ikke lang tid før hertuginnen nok en gang ble møtt med kritikk.

Den stilsikre hertuginnen får kritikk for valg av antrekk. Vis mer

Stilen til hertuginnen har forandret seg stort fra tiden som skuespiller til å være en del av den britiske kongefamilien. Når hun har på seg mer avslappede antrekk, tyr hun gjerne til en hvit skjorte og et par jeans.

Selv om dette er et antrekk vi ikke ser like mye på hertuginnen nå lenger, er hun ikke fremmed for å style de klassiske jeansene på ulike måter. Etter at hun giftet seg med prins Harry har de blå variantene blitt byttet ut mot svarte, men nå kan det se ut til at hertuginnen har funnet frem de gamle favorittbuksene.

AVSLAPPET OG KULT: Vi liker denne siden av hertuginnen, men hun bryter visstnok kleskoden her. Foto: Scanpix
AVSLAPPET OG KULT: Vi liker denne siden av hertuginnen, men hun bryter visstnok kleskoden her. Foto: Scanpix Vis mer

Under årets Wimbledon brukte hun nemlig et par jeans med svarte hæler, en svart t-skjorte, en hvit blazer, en stråhatt og svarte solbriller. Hertuginnen strålte under tenniskampen, men ikke alle var like fornøyde med valg av antrekk.

Cosmopolitan, The Sun, Daily Mail og Yahoo News er bare noen av mediene som har omtalt antrekket hennes. Ifølge The Times skal jeansen ha skapt reaksjoner blant flere av gjestene der.

IKKE LOV: Å bruke jeans der hvor Meghan oppholdt seg, skal visstnok ikke være lov. Foto: Scanpix
IKKE LOV: Å bruke jeans der hvor Meghan oppholdt seg, skal visstnok ikke være lov. Foto: Scanpix Vis mer

Det er nemlig ikke lov til å bruke jeans akkurat der hvor Meghan oppholdt seg. En kilde, som skal være et medlem av All England Club, sa til Times at dette plagget ikke er lov å bruke.

Ifølge avisen skal grunnen til valg av antrekk ha vært fordi hertuginnen ønsket å være anonym. Men når du er hertuginne av Sussex er det vanskelig å være anonym uansett hva du har på deg.

SERENA WILLIAMS: Hertuginne Meghan så venninnen spille under Wimbledon. Foto: Scanpix
SERENA WILLIAMS: Hertuginne Meghan så venninnen spille under Wimbledon. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer