Alexander Wang

Her debuterer Alexander Wang for Balenciaga

Suksessdesigneren har fått positiv respons på sin debut-kolleksjon for motehuset.

NYE BALENCIAGA: Alexander Wang er godkjent som Balenciaga-arvtaker, men motefolket er ikke helt ville av begeistring. Foto: All Over Press
NYE BALENCIAGA: Alexander Wang er godkjent som Balenciaga-arvtaker, men motefolket er ikke helt ville av begeistring. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Balenciagas kreative direktør, Nicolas Ghesquière, gikk av etter 15 år i fjor. Han ble erstattet av suksessdesigner Alexander Wang (29), som denne uken leverte sin debut-kolleksjon for merket.Forventningene var - lite overraskende, skyhøye da modellene gikk ned catwalken torsdag kveld på Avenue George V i Paris. Hadde 29-åringen, som er en stor favoritt blant kjendiser og fashionistaer, klart det?Wang bestod testen, men det var likevel ikke helt fantastisk, ifølge The Cut. Debuten kan ikke sammenlignes med responsen Raf Simons fikk for sin Dior-debut i fjor.Se debut-kolleksjonen her:

LES OGSÅ: Har vist seg i over 20 Dior-antrekk det siste året

En realistisk og anvendelig kolleksjon

Wang leverte elegante klær som var i tråd med motehusets tradisjonelle estetikk. Selv om motebransjen ikke var i ekstase over det de så, var likevel de fleste tilbakemeldingene positive. Motejournalist Cathy Horyn anmeldte kolleksjonen hans i New York Times, hvor hun hyllet hvordan Wang hadde mikset sin kjente gatestil med Balenciagas klassiske volumer. – Ham minimerte volumene slik at de så mer realistisk og anvendelig ut. Selv om han forenklet konstruksjonen, var resultatet likevel ikke kjedelig minimalistisk, skrev Horyn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer