Oslo Runway

Her debuterer Anniken Jørgensen på catwalken

– Jeg er utrolig ydmyk og stolt, sier moteprofilen Celine Aagaard om sin første visning til KK.

DEBUT: Anniken Jørgensen gjør sin debut på catwalken under Envelope1976 sin visning under den norske moteuken. FOTO: Oslo Runway.
DEBUT: Anniken Jørgensen gjør sin debut på catwalken under Envelope1976 sin visning under den norske moteuken. FOTO: Oslo Runway. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske svaret på fashion week, Oslo Runway, er godt i gang, og under den norske moteukens andre dag viste flere norske merker sine nyeste kolleksjoner. Blant dem var Envelope1976 med moteprofil Celine Aagaard i spissen.

Aagaard har allerede hatt stor suksess med merket hun grunnla i 2018. Dette var likevel hennes første visning, og den ble mottatt med trampeklapp og stor applaus.

– Med dette kom et internasjonalt sus til Oslo Runway. Jeg var aldri i tvil om at Aagaard kom til å lage en gjennomført visning, men jeg ble faktisk blåst av banen, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

Hun mener plaggene var tro til merkets DNA, men likevel med detaljer og styling som gledet, inspirert og overrasket.

– Og castingen var fantastisk! Vi så det i København, og med Envelope kom det også til Oslo: velkommen! Det var tidvis til å få gåsehud av. Årets beste visning!

– Helt rått!

Hovedpersonen selv synes det er vanskelig å beskrive det hun føler.

– Det var helt rått! Jeg er fortsatt målløs og utrolig rørt over alle tilbakemeldinger og ikke minst de helt fantastiske modellene og vårt lille team backstage, forteller Aagaard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer