Hårfarge

Her demonstrerer frisøren ny fargeteknikk - og resultatet blir ganske spektakulært!

Se hvordan håret blir i videoen nederst i saken!

HÅRFARGE: Hårfarginstrenden ombre eller balayage er blitt kjempepopulært! Nede i saken kan du se en video av en teknikk vi aldri har sett før. Foto: Scanpix
HÅRFARGE: Hårfarginstrenden ombre eller balayage er blitt kjempepopulært! Nede i saken kan du se en video av en teknikk vi aldri har sett før. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Iløpet av det siste året har vi sett at flere og flere har farget håret med teknikker som best kjennes som ombre og balayage. Når du velger å farge håret ditt på denne måten, betyr det at fargen du har i bunnen vil gradvis gå over til en annen farge ned til tuppene. Dette kan være fra både mørkt til lyst, og lyst til mørkt - eller fra sort til turkis som Kylie Jenner gjorde! Det er nemlig mange kjendiser som sverger til denne frisyren: Drew Barrymore (41), Jessica Alba (34) og Kylie Jenner (18) er bare noen av dem!

Men som oftest er det førstnevnte farging (fra mørkt til lyst) som er blant de populære. Metodene for å få til resultatet er mange, men nå har vi sett en video som bare topper kransekaka! Her fletter nemlig frisøren håret til kunden slik at hun får Pippi Langstrømpe-musefletter med en vri. Han lar nemlig noe av håret henge nedover, og deretter farger han det. Vi trenger ikke si mer enn det - bare sjekk ut videoen under og bli like overrasket som oss! 

Har det gått galt hos frisøren? Sjekk hva som skjedde under frisørbesøket til KK.no-journalisten, og hva du har krav på dersom det går skeis!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer