Trendtoppen

Her elsker de Pippa

- Synes ikke det gjør noe at kjolen var hvit.

HVA SYNES DU? Var kjolen til Pippa helt skandale, eller skjønner du ikke oppstyret? Avgi din stemme i pollen til høyre, og del din mening med andre lesere i kommentarfeltet under. Foto: All Over Press
HVA SYNES DU? Var kjolen til Pippa helt skandale, eller skjønner du ikke oppstyret? Avgi din stemme i pollen til høyre, og del din mening med andre lesere i kommentarfeltet under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva synes du om Pippas kjole?Philippa «Pippa» Middleton har fått nesten like mange oppslag som brudeparet etter fredagens prinsebryllup i Storbritannia.

Mens kjolen til den blivende dronningen Kate Middleton er blitt hyllet som den vakreste brudekjolen siden Grace Kellys, har søsterens kjole skapt stor debatt.

LES OGSÅ: 8 av 10 elsker Kate

Synes kjolen var vakker, skjønner ikke oppstyret..
 
1037 (72%)
Kanskje ikke skandale, men hun burde valgt en annen kjole
 
340 (24%)
Skandaløs!
 
34 (2%)
Usikker
 
24 (2%)

Stjal oppmerksomheten

Pippas kjole, som også var signert brudekjoledesigner Sarah Burton fra motehuset Alexander McQueen, brøt nemlig all form for bryllupsetikette.

Ikke bare var den hvit, den var i tillegg utringet og kroppsnær - og Pippa stjal derfor mye oppmerksomhet fra bruden, mente mange.

At den fikk mye oppmerksomhet, er det ingen tvil om. Men at Pippas kjole var skandaløs, er det flere som ikke er enige i.

LES OGSÅ: Bare selvdesignet kjole i det kongelige bryllupet

94 prosent elsker det

På KK.no’s motetjeneste Trendtoppen ligger nemlig «Party Pippa» på andreplass, rett under søster Kate.

Den fotside hvite McQueen-kjolen med drapert overdel (lenke til Trendtoppen) har fått hele 94 prosent av brukerne til å klikke på «elsker det»-knappen.

Se store bilder av kjolen her:


- Hva så om den var hvit?

- Jeg synes ikke det gjorde noe at kjolen var hvit. Jeg synes det passet ganske bra i og med at forlover kom sammen med brudepikene som også har hvite kjoler. Jeg tror en annen farge på kjolen ville fått mer oppmerksomhet, kommenterer «Bettine».

- Søstera mi hadde også en hvit kjole på bryllupet mitt, so what?! Hun var den beste støtte for meg... Akkurat som Pippa for Kate, legger «Kate» til.

SE ALLE ANTREKKENE fra prinsebryllupet i Trendtoppen

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet, eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

Stem på og si din mening om antrekkene, og du er med på å bestemme hvem som havner på best kledd-listen – eller i verste fall på verst kledd-listen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer