Regnjakke

Her er 16 regnjakker som kan erstatte paraplyen din

Akkurat hva vi trenger nå!

REGNJAKKE: Dropp paraplyen - vi har funnet årets fineste regnjakker til deg! Foto: Afp
REGNJAKKE: Dropp paraplyen - vi har funnet årets fineste regnjakker til deg! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi har hatt et par regndager den siste tiden, har vi fremdeles ikke klart å komme oss ut på shopping og fått kjøpt en regnjakke. For det er virkelig noe alle burde ha. Mange forbinder nok regnjakken med en helt enkel grønn, gul eller blå variant du måtte ha på deg da du var yngre. Eller kanskje det bare er meg? Man skjønner jo nå at dette selvfølgelig var svært så praktisk, men hvem har sagt at man ikke kan være både praktisk og stilig?

LES OGSÅ: Sminken som redder deg på de regntunge dagene

De siste årene har vi nemlig sett at disse enklere variantene ble ganske så trendy! Spesielt den gule regnjakken ble veldig populær, men i det siste har vi også sett at flere velger en langt mer «edgy» variant. For eksempel en lakkjakke! Det glinsende materialet gir en litt røffere look og det elsker vi. Det eneste som kan bli litt irriterende er at den lager mye lyd når stoffet på jakken gnis mot hverandre. Men det finner man nok en løsning på!

Uansett så er det ganske så mange fine regnjakker der ute nå. Og det er jo deilig å slippe å dra med seg paraplyen overalt. Under har vi samlet sammen noen favoritter som ligger ute i nettbutikkene - så slipper du faktisk å gå ut for å kjøpe jakken også. Blir det lettere, egentlig?

LES OGSÅ: Rihanna lanserer eget sminkemerke: Dette er hva vi vet om det
LES OGSÅ: Husker du disse skoene? Nå er det blitt en trendy veske!
LES OGSÅ: Derfor får du disse små hullene i t-skjorten din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer