Designsamarbeid:

Her er 3 nye designsamarbeid

Dette oser det sommer av!

DESIGNER KOLLEKSJONER: Elsa Hosk (t.v.), Nina Sandbech (i midten) og Eirin Kristiansen (t.h.) har laget kolleksjoner for Bik Bok og 2nd Day. FOTO: Produsentene
DESIGNER KOLLEKSJONER: Elsa Hosk (t.v.), Nina Sandbech (i midten) og Eirin Kristiansen (t.h.) har laget kolleksjoner for Bik Bok og 2nd Day. FOTO: Produsentene Vis mer
Publisert

I lang tid har det vært populært for kjedebutikker å lage samarbeidskolleksjoner med kjente fjes.

Pia Tjelta har gjort stor suksess sammen med byTiMo og har nå sitt eget merke. I fjor kom både Celine Aagaard og Vanessa med sine kolleksjoner for Elle&Il og ByMagMaLou. Og nylig slapp Gina Tricot sitt aller første designsamarbeid med Anine Bing.

Men nå er det Nina Sandbechs tur! Den norske influenceren har i løpet av kort tid fått over 30 000 følgere på Instagram, hvor hun sjelden deler et bilde som ikke inneholder farge. Nå har hun designet en kolleksjon for 2nd Day.

NINA SANDBECH: Den røde kjolen er blant de sju plaggene i kolleksjonen til Sandbech og 2nd Day. Foto: Produsenten
NINA SANDBECH: Den røde kjolen er blant de sju plaggene i kolleksjonen til Sandbech og 2nd Day. Foto: Produsenten Vis mer

- Jeg ble så glad da de kontaktet meg, for dette er noe jeg synes er utrolig gøy! Jeg syr og designer litt selv, men jeg har ikke vært med på en slik prosess før, sier Sandbech til KK.

Kolleksjonen består av sju plagg. En blå dress, en lang, rød kjole, en hvit topp, en rosa kåpe, jeans og en t-skjorte med trykk.

- Jeg har en fargerik stil og de har ofte fargerike plagg som passer meg. Denne kolleksjonen inneholder baseplagg, men jeg har hatt mulighet til å kjøre på med detaljer og farger som gir den noe mer.

Kolleksjonen til Sandbech og 2nd Day er i salg fra 8. mai.

LES OGSÅ: Slik bruker du årets trendy denimplagg

NY BIK BOK-KOLLEKSJON FOR ELSA HOSK

Den svenske Victoria's Secret-modellen slipper snart sitt andre designsamarbeid med norske Bik Bok. I pressemeldingen sies det at Hosk er inspirert av 90-tallets supermodeller og da spesielt moteserier fra italienske Vogue.

«Den er mer glamorøs og feminin enn den første kolleksjonen jeg gjorde, men samtidig morsom og kul», står det i pressemeldingen.

Kolleksjonen til Hosk og Bik Bok er i salg fra 31. mai.

LES OGSÅ: Elsa Hosk til KK: - Jeg mistet en del av barndommen, og tenker at jeg kanskje burde ha begynt å jobbe senere

ELSA HOSK X BIK BOK Foto: Produsenten

EIRIN KRISTIANSEN GJØR SOM LENE ORVIK

Bik Bok satser stort på designsamarbeid om dagen. I fjor slapp de sin første kolleksjon i samarbeid med Lene Orvik, Tine IsTe, IsKaffe og Noisy. I år er det Eirin Kristiansen som har fått muligheten.

Kolleksjonen består av ti plagg og inneholder blant annet en hvit jumpsuit og en maxikjole i blomsterprint. I en pressemelding sier Kristiansen, som lenge har hatt en av Norges mest leste blogger, at hun synes det nesten er surrealistisk at hun skal få designe en kolleksjon for et merke hun har vokst opp med.

«Jeg har latt meg inspirere av «the girl next door», med et ønske om å lage fine styles som kan falle i smak hos absolutt alle», står det i pressemeldingen.

Kolleksjonen lanserer 12. mai.

LES OGSÅ: Stine (22) har kun 13 hverdagsplagg i garderoben sin

EIRIN KRISTIANSEN x BIK BOK Foto: Produsenten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer