Skjønnhet:

Her er 5 av sesongens frisyrer

Løst og tilfeldig, eller stramt og stilrent – sesongens frisyrer byr på noe for enhver smak.

Hermès. FOTO: NTB
Hermès. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Sideskill

En kraftig sideskill gir et feminint uttrykk. Sørg for å skape litt tekstur i håret slik at det ikke ligger helt flatt og livløst. Designer Gabriela Hearst presenterte en nydelig variant av sideskillen denne sesongen, der uttrykket var avslappet og tilfeldig.

Pannelugg

Panneluggen er definitivt tilbake! Luggen skal være lang og ikke altfor frisert – den kan gjerne ha litt tekstur eller bølger i seg. Hent inspirasjon hos for eksempel Hermès, Louis Vuitton, Balenciaga, Paco Rabbane og Givenchy – listen er lang!

Wet look

«Wet look» er en festfrisyre som dukket opp hos både Chloé, Salvatore Ferregamo og Max Mara denne våren. Den holder seg på plass hele kvelden og er et ypperlig valg dersom du ikke har rukket å vaske håret i forkant. Gre håret bakover, og bruk produkter som gir fukt, som hårvoks, saltvannsspray eller hårolje. Avslutt med hårspray som gir maks hold.

Knute

Hårknuten er en elegant klassiker som er lett å lage og som passer de fleste hårtyper og ansikter. I år skal den helst være stram og enkel.

Sløyfe

Hårpynt av forskjellige slag har vært i motebildet en god stund allerede, men denne våren dukker sløyfene opp igjen. Fest den i nakken, på toppen av hodet eller i enden av en flette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer