Kjendisdesigner

Her er Amys siste kolleksjon

Amy Winehouse jobbet fortsatt med kolleksjonen da hun døde i fjor sommer. Nå kan du kjøpe klærne.

TYDELIG AMY-PREG: Ruter, hundetannsmønster, svart, hvitt og lys rosa rakk å bli Amy Winehouses signatur, i tillegg til det høye håret og den markerte øyesminken. I den siste kolleksjonen har også dette jukeboksmønsteret fått prege mange av plaggene.  Foto: Produsenten
TYDELIG AMY-PREG: Ruter, hundetannsmønster, svart, hvitt og lys rosa rakk å bli Amy Winehouses signatur, i tillegg til det høye håret og den markerte øyesminken. I den siste kolleksjonen har også dette jukeboksmønsteret fått prege mange av plaggene. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun ble først berømt for sin karakteristiske stemme. Men berømmelse ble etterhvert til beryktelse for Amy Winehouse, hvis livsstil til slutt tok hennes liv i fjor sommer. Den britiske popsoul-kometen ble bare 27 år gammel, men i tillegg til stor suksess med sin musikk og et utall skandaler og rehabopphold, rakk hun også å designe flere kolleksjoner for det erkebritiske sportsmotemerket Fred Perry.

Tre kolleksjoner

– Jeg er virkelig glad for å kunne gjøre denne kolleksjonen med Fred Perry. Vi har jobbet med den en stund, og det er flott å se den endelig blir realisert, sa Winehouse da den første kolleksjonen kom ut høsten 2010. Saken fortsetter under bildetSiden da har hun designet to nye kolleksjoner for det britiske klesmerket – en høstkolleksjon for 2011 og en vårkolleksjon for 2012.

Tok en vurdering

– Etter en grundig vurdering og med velsignelse fra Amys familie, har Fred Perry bestemt seg for å lansere høstkolleksjonen for 2011 og selge vårsesongen for 2012, skriver kjeden på sine nettsider (ekstern lenke), hvor klærne kan bestilles.– Amy var lidenskapelig og dedikert til kolleksjonen, og hennes signatur er tydelig på hvert eneste plagg, skriver de. Gensere, skjørt, kjoler og bluser utgjør det meste av kolleksjonen, men det er også mulig å skaffe seg tilbehør, som vesker, belter og hansker, med Winehouse-merket på. Se kolleksjonen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer