MTV VMA 2018:

Her er antrekkene fra årets MTV VMA

Denne røde løperen skuffer aldri!

MTV VMA 2018: Rita Ora stilte i et heltsort antrekk med gjennomsiktige partier og iøynefallende tilbehør til. Foto: Scanpix
MTV VMA 2018: Rita Ora stilte i et heltsort antrekk med gjennomsiktige partier og iøynefallende tilbehør til. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

MTV VMA byr alltid på litt sprekere antrekk på den røde løperen. Dette er en av prisutdelingene hvor kjendisene gjerne leker seg litt mer i klesveien.

Du husker kanskje Lady Gagas (32) kjøttkjole eller Miley Cyrus' (25) åletrange, rosa kjole med teksten «Do It» på? I år var det ingen kjøttkjoler å se på den røde løperen, men flere kjendiser hadde valgt antrekk litt utenom det vanlige.

Amber Rose (34) gikk for en rød lakkbody med matchende lårhøye boots, hansker og en maske med ører til. Hun toppet det hele med røde negler, røde lepper og en pisk. Vi liker når folk eksperimenterer litt, men dette ser mer ut som et Halloween-antrekk!

På den andre siden har du gjester som Kylie Jenner (21) og Blake Lively (30), som hadde tolket den hvite dressen på hver sin måte. Jenner gikk for en blazer-kjole, mens Lively skilte seg ut med noen spenstige bukser som også lignet på et skjørt.

LES OGSÅ: Dette er kjendisenes nye favorittantrekk!

METALLISKE VIBBER & PALJETTER

Men som alltid er det visse trender som går igjen, og blant dem er metallisk vibber og paljetter. For når har vel paljetter noen gang slått feil på fest? De metalliske plaggene gjør seg også veldig godt til tilstelninger som disse, noe kjendiser som Karlie Kloss (26), Jennifer Lopez (49) og Ariana Grande (25) sier seg enig i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer