Skjønnhet:

Her er årets aller beste skjønnhetskjøp

Jepp, det vet vi, for vi har testet alle selv!

SKJØNNHET: Trenger du nye skjønnhetsprodukter, men er usikker på hva du bør gå for? Her får du svaret! FOTO: Halay Alex
SKJØNNHET: Trenger du nye skjønnhetsprodukter, men er usikker på hva du bør gå for? Her får du svaret! FOTO: Halay Alex Vis mer
Publisert

Beste apotekprodukt

COSMICA GLOW BOOSTER
Disse gylne dråpene inneholder en avansert formel som er rik på antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser som lover en strålende og jevnere hudtone. Produktet er utviklet med en mild og skånsom formel som passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

(kr 125). FOTO: Produsenten
(kr 125). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste dameduft

PRADA PARADOXE
Med florale og sensuelle noter er Prada Paradoxe en perfekt forlengelse av merkevaren den representerer. Den bygger på mange måter også oppunder en av de sterkeste trendene vi ser nå – quiet luxury. Ikonisk flakong, sprudlende, frisk duft … og lange ventelister hos mange forhandlere.

(kr 750, 30 ml). FOTO: Produsenten
(kr 750, 30 ml). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste herreduft

ARMANI CODE
En herreduft skal være sexy og litt subtil på samme tid. Vi vil gjerne hensettes til nostalgien fra det første kysset, samtidig som den gjerne må føles oppdatert og moderne. Armani Code gjør begge deler. Det bærende elementet i duften er bergamotten, og ny teknologi gjør at duften utvikler seg på huden og varer og varer. Den er forførende og klassisk, akkurat slik vi vil at en mann skal lukte.

(kr 820, 50 ml). FOTO: Produsenten
(kr 820, 50 ml). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste spesialprodukt ansikt

SENSAI COMFORTING BARRIER MASK
Denne masken er helt perfekt for tørr, sensitiv nordisk hud. Bruken av produktet er nyskapende, smart og effektiv, og masken kan også brukes som en beskyttende barriere over daglig hudpleie.

(kr 1750). FOTO: Produsenten
(kr 1750). FOTO: Produsenten Vis mer

A-DERMA BIOLOGY NUTRI
Med tidsriktig fokus på økologisk hudpleie og hvor problemhud som atopisk eksem, tørr og irritert hud blir tatt på alvor, er dette produktet en klar vinner. Produktet lar seg lett påføre uten å kjennes ut som en fet salve, og kan derfor også brukes rundt øynene.

(kr 230). FOTO: Produsenten
(kr 230). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste hårstyling

REDKEN BEACH SPRAY
Det er utrolig gøy når et enkeltstående produkt kan skape en look som du på forhånd kanskje trodde var litt avansert. Men lettere blir det faktisk ikke, for med dette produktet blomstret selvtilliten på badet umiddelbart. Det er dessuten en lifesaver på hårdag nummer fire!

(kr 300). FOTO: Produsenten
(kr 300). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste hårpleie

ORIBE HAIR ALCHEMY
Det sies at det er typisk norsk å ha tynt og fint hår som lett knekker. Det er derfor lite som gjør oss gladere enn at noen ønsker å få en slutt på det. Denne serien gjør håret merkbart sterkere, og motvirker knekte hårstrå. I tillegg har den en fantastisk duft.

(fra kr 490). FOTO: Produsenten
(fra kr 490). FOTO: Produsenten Vis mer

BJÖRK TÄMJA MULTI USE LEAVE-IN TAMER
Kombinerer du bærekraft, transparens, lokal produksjon og et engasjement for produktegenskaper, så finner du denne vinneren. Med en vektløs formel som gir volum og samtidig temmer krus, vil dette produktet gi deg et resultat som varer hele dagen.

(kr 245). FOTO: Produsenten
(kr 245). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste innovasjon

SHISEIDO BIO PERFORMANCE SKIN FILLER
Fukt og utglattede effekt er en superkombinasjon alle er på jakt etter, i hvert fall når du er kommet i en viss alder. Dette produktet har med ny teknologi skapt en ny type hyaluronsyre som trekker dypt ned, og som jobber i underhuden i tillegg til overhuden. Hudpleieinnovasjon på sitt beste!

(kr 2850). FOTO: Produsenten
(kr 2850). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste kroppspleie

GLÖD SOPHIE ELISE SELF TAN SPRAY
Dette er et produkt som kan brukes på både ansikt og kropp, og passer alle, uansett om du er glad i mye farge eller bare ønsker en naturlig glød. Den er enkel å påføre og virker ikke klissete, noe som gjør at resultatet blir jevnt og fint.

(kr 260). FOTO: Produsenten
(kr 260). FOTO: Produsenten Vis mer

Årets ærespris

ESCADA SOMMERDUFTER
Det startet i 1993, og hvert år siden det er det blitt lansert en ny Limited Edition med en ny, forfriskende duft som kun er tilgjengelig i én sesong. I år feirer Escada sommerdufter 30-årsjubileum med en hyllest til Santorini, frisk og deilig med noter av bergamott, mandarin og sjasmin.

(fra kr 400). FOTO: Produsenten
(fra kr 400). FOTO: Produsenten Vis mer

Årets beste mediakampanje

DR. GREVE PHARMA PRO-RETINOL
Denne kampanjen er lett gjenkjennelig med en voksen uretusjert flott modell som gjør den tilgjengelig og lett å like. Den formidler budskapet, som er hudpleie for voksen hud, grundig målrettet og overbevisende.

FOTO: DrGreve Pharma
FOTO: DrGreve Pharma Vis mer

Årets bærekraftpris

L’ORÉAL FOR THE FUTURE
Fra 2005 til 2021 har L’Oréal redusert CO2-utslippet med 87 % på sine plante- og distribusjonssenter. Målet er å være 100 % karbonnøytrale innen 2025. 67 % av emballasjen var i 2021 av resirkulert materiale. L’Oréal har i tillegg redusert mengden vann som benyttes, med 53 %, sammenlignet med 2005, og seks av fabrikkene er «waterloop factories», som betyr at alt industrielt vann blir resirkulert og gjenbrukes i en «loop». De har fått Trippel A utmerkelse av CDP (Carbon Disclosure Project) sju år på rad for sitt fokus på reduksjon av vannforbruk, klima og å bevare skogområder.

FOTO: Volodymyr Kalyniuk
FOTO: Volodymyr Kalyniuk Vis mer

Beste hudpleie

CERAVE BLEMISH CONTROL
Denne produktserien renser porene mindre synlige og beroliger huden. Den reduserer urenheter og etterlater huden ren og myk med et sunt utseende. Velegnet til både personer med sensitiv hud og dem som har tendenser til akne.

(fra kr 110). FOTO: Produsenten
(fra kr 110). FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Produsenten
FOTO: Produsenten Vis mer

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F TRIPLE SERUM
Dette vidunderserumet kombinerer aktive ingredienser som er kjent for effektivt å rette seg mot ulike aldringstegn. Det er 40 års forskning innenfor bioteknologi sammen med en avansert forståelse for hudens oppbygging i ulike lag som ligger bak sammensetningen av ingredienser, og det virker!

(kr 1475). FOTO: Produsenten
(kr 1475). FOTO: Produsenten Vis mer

Beste sminke

MAC FIX+ STAY OVER
Hva er vel finere enn makeup med en frisk og naturlig glød, samtidig som den sitter hele dagen. Fix + Stay Over er prikken over i-en etter vi har jobbet hardt for å legge den perfekte sminken. Den tilfører fukt, er enkel å ha med i vesken og har et fantastisk spraybilde.

(kr 355). FOTO: Produsenten
(kr 355). FOTO: Produsenten Vis mer

CAMILLA PIHL SUNSET GLOW BRONZER
Stikkordet denne sommeren er glød – alle vil ha det! Sunset Glow Bronzer er enkel å påføre, passer alle hudtoner og gir en fresh, naturlig og glødende look.

(kr 300). FOTO: Produsenten
(kr 300). FOTO: Produsenten Vis mer
FOTO: Antuan Martynchyk
FOTO: Antuan Martynchyk Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer