Coachella

Her er årets Coachella-antrekk

Kjendisene strømmet til Los Angeles for å nyte solen og ikke minst; musikken!

COACHELLA: Hailey Baldwin var blant de mange kjendisene som hadde tatt turen. Foto: Shutterstock
COACHELLA: Hailey Baldwin var blant de mange kjendisene som hadde tatt turen. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den California-baserte festivalen Coachella er en begivenhet mange av oss drømmer om å delta på. Ikke bare spilles det fantastisk musikk, men i selve festivalen finner du en rekke eventer, fester, mat- og drikkeboder, og ikke minst; det kryr av kjendiser! Så dersom du er på utkikk etter å spotte noen av de hotteste navnene i showbiz-industrien, er det hit du må dra. Psst: Her er 3 ting du MÅ huske å ha med deg på årets festival.

Under festivalen kan du nemlig støte på stjerner som Kendall og Kylie Jenner, Paris Hilton, Nicole Richie, Hailey Baldwin og så å si alle Victoria's Secret-modellene. Sistnevnte hadde nemlig sin egen «stand» under årets Coachella. Svenske Elsa Hosk var blant «englene» som hadde tatt turen - du kan lese om hennes skjønnhetsrutiner her. Hosk har tidligere fortalt KK.no at mote er en viktig del av livet hennes, og hvis det er en ting som får mye fokus under Coachella, så er det antrekkene.

Festival-looken tolkes nemlig på utallige måter. Men år etter år ser vi noen gjengangere som nok aldri går av festivalmoten. I år som i fjor hadde kjendisene funnet fram sine beste boots, den korte denimshortsen og et par solbriller i farget glass. Som alltid er også håret fikset - gjerne med en kul flette. Under kan du se hvordan du lager en av de mest populære!

LES OGSÅ: Jo, du kan spise hamburger med god samvittighet på festival

Er det deg, Rihanna?

Det er ikke akkurat lett å se hvem som er avbildet under, men etter at hun selv la det ut på Instagramkontoen sin (som forresten har over 50 millioner følgere), var det ingen tvil om at det var Rihanna som gjemte seg bak den glitrende drakten.

Det stemmer, sangstjernen hadde på seg en tettsittende drakt som glitret. Drakten dekket hele kroppen til Rihanna og over hadde hun på seg den tradisjonelle denimshortsen samt en singlet fra Gucci! Psst: Husk å sjekke ut t-skjorten fra Gucci som «alle» skal ha!

LES OGSÅ: 10 år skiller disse Rihanna-bildene

phresh out.

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

Årets antrekk

Men det var ikke bare Rihanna som hadde møtt opp for festivalmoro! Under finner du kjendisene som koste seg i solsteiken i California. KK.no var også tilstede under årets Coachella! Du kan sjekke ut bilder fra festivalen på vår Instagramkonto her.

LES OGSÅ: 5 frisyrer som vil få deg til å farge håret snarest
LES OGSÅ: 7 antrekk du alltid kan ty til
LES OGSÅ: Kle deg i sesongens hotteste mønster - gingham!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer