Vintersko:

Her er årets fineste vintersko

Hva går du for?

VINTEREN ER PÅ VEI: Og vi trenger vintersko! Foto: NTB Scanpix
VINTEREN ER PÅ VEI: Og vi trenger vintersko! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det bare jeg som sliter med å finne de perfekte vinterskoene år etter år? Det største problemet, for min del, har vært at jeg ikke har funnet noen som virkelig er fine. Nei, de må ikke ha skyhøy hæl og rød såle under, men er det så mye å be om et par vintersko som ikke er så ... «klumpete»?

Tidligere har vi skrevet en sak om hvilke krav du bør stille vinterskoene dine. For først og fremst så er det jo funksjonaliteten som bør ligge øverst i på lista, men vi vil jo også at de skal se bra ut.

Det vi også har funnet ut av, er at vi trenger flere par med vintersko. Et par som gjerne er mer egnet for fjellet og ett som passer bedre til bylivet. De trendy «Moon Boot»-skoene passer nok best på hytta enn langs Karl Johan, men her er det selvfølgelig ingen fasit. Men etter å ha bodd i byen noen år, merker vi at det er langt bedre med et par nette vintersko.

Valget faller ofte på et par sorte, enkle sko. Det er fordi de gjerne går til flere typer antrekk. Men igjen - det er veldig fint med et par sko som gjør litt ut av seg!

Det spørs nok om det blir mer enn to par i år ...

LES OGSÅ: Derfor bør du alltid ha «stappetrikset» i bakhodet

Tips! Semskede sko er kanskje fine å se på, men de kan være vanskelig å ha med å gjøre dersom de stadig blir utsatt for mye snø og vann. Blir de fort våte, vil de etter hvert miste den fasongen de hadde da du kjøpte dem. Disse skoene er nok egnet best for deg som bor i de litt tørrere delene av landet.

Sjekk ut denne listen over hvilke krav du bør stille vinterskoene dine før du kaster deg ut på shopping!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer