Oslo Runway

Her er årets Oslo Runway-designere

Cathrine Hammel viser for første gang.

Her er årets Oslo Runway-designere
Publisert
Sist oppdatert

Hver vår og høst samler motepersonligheter over hele verden seg i flere storbyer for å ta del i moteukene. De største befinner seg i Paris, New York og Milano. Men, også moteukene i København og Stockholm har virkelig blitt to store begivenheter med noen av de største skandinaviske designerne på plass. Selv om både Sverige og Danmark er godt representert, mangler vi en viktig del her, eller hva? Da Oslo Fashion Week forsvant fra moteukene, forsvant også fokuset på de norske designerne. 

Selv om det bare er snakk om noen få dager, har vi nå fått Oslo Runway til hovedstaden. I august feirer den nye moteuken ett år, og gjør det med å flytte det hele til et nytt lokale i Oslo sentrum. 

- Vi har vært i dialog med Sentralen siden i fjor og er svært fornøyd med at dette blir vår arena for SS17. Det er en fantastisk location, og bygget har flere rom som gir oss større muligheter for variasjon, sier prosjektleder for Oslo Runway Ditte Kristensen fra This Is PR. 

I tillegg til nytt lokale er det også en ny designer som skal holde visning i august. Cathrine Hammel er ingen ny designer i moteindustrien, men dette blir første gang en av hennes kolleksjoner vises frem på catwalken til Oslo Runway. I tillegg til Hammel er det flere av de vi har sett før som kommer tilbake: Admir Batlak, By TiMo, FWSS sammen med Cala & Jade og Diemme, Holzweiler, Johnny Love, Moods Of Norway og Veronica B Vallenes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer