Bh

Her er årets rareste bh

Den skal merke når du har lyst på sex.

PRESSER FRAM KLØFTA: Denne bh-en fra Slovenias undertøysmerke Lisca skal få deg til å føle deg enda mer sexy når du er i det heite hjørnet. Foto: Lisca.com
PRESSER FRAM KLØFTA: Denne bh-en fra Slovenias undertøysmerke Lisca skal få deg til å føle deg enda mer sexy når du er i det heite hjørnet. Foto: Lisca.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En bh med respekt for seg selv kan ikke lenger bare være en bh. Nå skal den helst redde kvinner fra væpnede ran, eller trylle dem ut av singelhelvetet på 1-2-3.

Den må også gjerne se ut som to fotballer, eller være dyppet i sjokolade, for den saks skyld.

Bh med høy IQ

Siste nytt fra undertøysskuffen er en smart bh som pumper opp puppekløften når kvinner føler seg seksuelt opphisset, melder engelske The Sun.

Den såkalte «kåte-bh-en», som avisen liker å kalle den, fungerer slik at når den kjenner at kvinnen er varm og heit så utvider den seg slik at puppene presses sammen og kløften titter fram.

Når øyeblikket så er over, roer bh-en seg ned igjen, og alt er tilbake til normalen.

 • Puppene avslører deg

 • Magisk skum

  Vidunderet er utviklet av Slovenias undertøysmerke Lisca.

  - Når kvinnens kroppstemperatur forandrer seg, forandrer bh-størrelsen seg også, forklarer Liscas designer Suzana Gorisek til The Sun.

  Dette er mulig takket være et helt spesielt skum som finnes i bh-stoffet, som utvider seg og trekker seg tilbake avhengig av hvor varm kvinnen er.

  Slik er den også mye sunnere og tryggere enn en vanlig bh, fordi den alltid vil passe perfekt, insisteres det.

 • Les også: Berget av bh-en

 • Brer om seg

  Bh-en skal ut på markedet i England til sommeren, og kommer til å koste rundt 25 pund, cirka 250 kroner.

  - Vi har merket stor interesse, men leter fortsatt etter forhandlere i alle de største byene i Europa, sier en talsmann for undertøyskjeden, som regnes for å være den største i Øst-Europa.  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer