Strandveske:

Her er årets strandvesker

Passer like fint til både strand- og byferie.

STRANDVESKEN: Se så fint den passer til en sommerkjole! FOTO: Skjermdump fra Instagram / @sincerelyjules
STRANDVESKEN: Se så fint den passer til en sommerkjole! FOTO: Skjermdump fra Instagram / @sincerelyjules Vis mer
Publisert

I fjor var virkelig strandvesken hot, hot, hot! Men det som var ekstra spesielt med den i fjor, var at den nødvendigvis ikke ble brukt på stranden.

Flere fant nemlig ut at stråvesken også egnet seg godt til hverdagslig bruk, som på en lunsjdate med jentene eller på en aldri så liten shoppingrunde.

Vesken til Cult Gaia var blant dem som fikk mest oppmerksomhet i fjor. Det som er spesielt med denne, er at den var laget av tre og har åpne partier. Det ble rett og slett som et lite smykke og noe som ga antrekket det lille ekstra.

Det vi ser nå er at veskene blir rundere og rundere. Faktisk er det mange merker som satser på trill runde strandvesker i år.

De aller fleste bruker fremdeles den samme beige fargen, mens noen har utforsket med litt rosa og blått, og gjerne detaljer som i dusker og ulike mønster.

Vi har fortsatt planer om å ta med årets strandveske både til havet og i byen, og under har vi funnet frem noen av favorittene denne sesongen:

LES OGSÅ: 19 bluser som er verdt å ta en titt på

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer