Oslo Fashion Week

Her er Charlotte Thorstvedts smykkekolleksjon

DJ, TV-personlighet og it-jente Charlotte Thorstvedt har designet sin egen smykkekolleksjon for Arts & Crafts.

Her er Charlotte Thorstvedts smykkekolleksjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag lanserer it-jenta Charlotte Thorstvedt sin egen smykkekolleksjon på kjeden Arts & Crafts.

- Jeg er så fornøyd! Jeg er veldig fan av fingertupp-ringer og smykker som dingler, så dette blir veldig bra, sier Charlotte Thorstvedt til STYLEmag.

Her er Charlotte Thorstvedts smykkekolleksjon

GRUNGE: 90-tallet er tilbake for fullt i motebildet, og det er nettopp dette tiåret Charlotte har latt seg inspirere av. Foto: Arts & Crafts

Kolleksjonen består av ringer, kjeder, armbånd, øredobber, kjeder og ear cuffs.

Her er Charlotte Thorstvedts smykkekolleksjon

I EGEN DESIGN: Charlotte poserte på rød løper under åpningen av Oslo Fashion Week tidligere denne uken, iført egen designede ringer. Vi er imponerte! Foto: Thea Roll Rakeng, Arts & Crafts

Hva inspirerte deg når du designet smykkene?

- Smykkene er inspirert av 90-tallet og kanskje litt grunge-stilen, forteller Thorstvedt som var iført skinnbukser, rødrutete jakke med lakkermer og mørk sminke på øynene, på åpningen av OFW tidligere denne uken.

Her er Charlotte Thorstvedts smykkekolleksjon

STATEMENT: - Vesken kjøpte jeg som en belønning til meg selv når kolleksjonen var ferdig, røper Charlotte. STYLEmag møtte it-jenta på åpningen av OFW. Foto: Thea Roll Rakeng.

Prisene på de ulike smykkene varierer mellom 198-898 kroner og er tilgjengelig i Art & Crafts sine butikker fra og med i dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer