Julegave

Her er de beste julegavene til under 500 kroner

Hva med en deilig badekåpe eller noen fine smykker?

JULEGAVER: Ingenting er bedre enn å gi bort en gave som virkelig faller i smak hos hun som får den. I tillegg er det godt å tenke på at vi ikke har tømt hele lommeboka for å få det til eller! Nede i saken kan du se en rekke superfine julegaver til under 500 kroner. Foto: Shutterstock / soo hee kim
JULEGAVER: Ingenting er bedre enn å gi bort en gave som virkelig faller i smak hos hun som får den. I tillegg er det godt å tenke på at vi ikke har tømt hele lommeboka for å få det til eller! Nede i saken kan du se en rekke superfine julegaver til under 500 kroner. Foto: Shutterstock / soo hee kim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Årets julegavehandel har begynt for fullt, og mange av oss bruker mye tid på å finne ut av hva vi skal kjøpe til mor, søster, tante, bestemor og alle venninnene. 

I tillegg bruker vi en del penger på dette, så da er det greit å ha orden på hvor mye som faktisk skal brukes.

Tidligere har vi vist deg de perfekte julegavene til under 200 kroner, men nå er det på tide å legge til litt ekstra.

For det er jo slik at det er noen det blir brukt litt ekstra penger på. Derfor har vi samlet sammen noen fantastiske julegaveideer til under 500 kroner! Finner du noe som faller i smak?

LES OGSÅ: Å gi gaver gjør deg lykkelig!

Øredobber fra Orelio via Zalando.no, kr 349. Klokke fra Åhléns, kr 299. Smykke fra Marc Jacobs via Nelly.com, kr 499. Håndkle fra Mette Ditmer hos Ting, kr 149. Morter fra Åhléns, kr 249. Lampe fra Åhléns, kr 449. Ring fra Konplott via Zalando.no, kr 249. Neglelakk fra Smith & Cult via netaporter.com, kr 230. Stripete badekåpe fra Zalando.no, kr 299. Såpedispenser fra Åhléns, kr 299. Duftlys fra Voluspa via royaldesign.no, kr 449. Happy Plugs øreplugger via Nelly.com, kr 249.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer