SKJØRT: Kjendisene elsker skjørt - både i hverdagen og på fest. Her er våre favoritter! Foto: All Over Press og produsentene
SKJØRT: Kjendisene elsker skjørt - både i hverdagen og på fest. Her er våre favoritter! Foto: All Over Press og produsentene Vis mer

Skjørt

Her er de fineste festskjørtene

Perfekt for deg som ikke er så fan av kjoler!

Publisert
Liker du ikke å gå i kjole? Da er du ikke alene!

Det er mange som foretrekker skjørt fremfor kjole, men det behøver absolutt ikke å legge en demper på festantrekket. Det finnes mange fine skjørt der ute som fikser partystilen på 1-2-3!

Skjørtene er også superfine for å heve hverdagsstilen, og du kan med fordel bruke paljettskjørtene dine til en grov strikkegenser på en vanlig mandag, tirsdag eller onsdag.

LES OGSÅ: Slik bruker du blyantskjørtet

Dette bør du tenke på


 • Velger du et skjørt med mønster er det fint med en ensfarget overdel.
 • Blyantskjørtene fremhever kvinnelige former og gir fine, slanke ben. Les hvordan du kan kombinere dem her.
 • Ønsker du en mer avslappet og kul look kan du kombinere skjørtet med en t-skjorte. Kontraster gjør antrekket spennende!
 • Gå gjerne for et skjørt med paljetter eller perler til fest, men som sagt kan du trygt bruke skjørtet i hverdagen i kombinasjon med røffere plagg.
 • Et skinnskjørt vil gi deg et rocka preg. I år kan du også gå for skinn fra topp til tå om du vil dra stilen helt ut.

 • La deg inspirere av kjendisene

  Det er mange kjendiser som har lagt sin elsk på skjørtet. La stjerner som Jessica Alba, Miranda Kerr og Poppy Delevigne inspirere deg til å sette sammen nye antrekk:

  LES OGSÅ: Ett skjørt, tre antrekk

  Lekre kjøpetips

  Her får du de beste kjøpetipsene for sesongen - i alle prisklasser.

  LES OGSÅ: Slik bruker du maxiskjørtet til hverdags


  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer