LANSERER SOLBRILLER: Kjedebutikken Weekday slipper for første gang sin egen solbrille-kolleksjon. Foto: Produsenten
LANSERER SOLBRILLER: Kjedebutikken Weekday slipper for første gang sin egen solbrille-kolleksjon. Foto: Produsenten Vis mer

Weekday

Her er de første Weekday-solbrillene

Trenger du tips til å finne solbrillene som er perfekte til akkurat deg? Svaret finner du lengre ned i saken!

Publisert

Den siste uken i mars slipper Weekday sin aller første solbrillekolleksjon (psst: kjedebutikken lanserte også nylig sine egne «Skam»-t-skjorter! Se dem her). Totalt består den av åtte ulike modeller, som igjen kommer i ulike farger, og ingen av brillene koster over 350 kroner! Du finner et lite utvalg nederst i saken.

LES OGSÅ: Motenyhetene du må få med deg!

For det var sikkert ikke bare jeg som måtte finne frem solbrillene denne helgen? Hele dagen ble tilbragt ute i steikende sol, og forhåpentligvis vil det bli mengder med slike dager framover. Men for min del holder det ikke bare med ett par solbriller, men de må være i den rette fasongen! Selv om de er litt forskjellige, vet jeg hva slags form og størrelse som passer for meg.

Lurer du på det samme? Da bør du sjekke ut denne solbrilleguiden som gir deg svar på alt du måtte lure på! Er billige solbriller like bra som de dyre? Passer pilotbriller like bra på deg som et par store, firkantede? Det er lett å drukne i et hav av utvalg, så disse tipsene er veldig gode å ha med seg!

LES OGSÅ: Klarer du å se hva kjolen til Emma Watson er laget av? Det gjorde ikke vi!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer