Fam Irvoll

Her er de kuleste mote-damene

Hadde du våget å gå i slike klær? Se bilder av fashionistaene her.

OSLO FASHION WEEK HØSTEN 2009: Se hva gjestene hadde på seg under visningen til Fam Irvoll.
OSLO FASHION WEEK HØSTEN 2009: Se hva gjestene hadde på seg under visningen til Fam Irvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I går kveld samlet moteinteresserte seg for å se visningen til den fantasifulle designeren Fam Irvoll. Her gikk det i fargerike plagg og humoristisk tilbehør, og det var tydelig at det kun var fantasien som satte grenser. Særlig Mira Craig stakk seg ut. La deg inspirer av fashionistaene i bildespesialen under.

Fantasifult design

Fam Irvoll er godt kjent for sitt fantasifulle og humoristiske design, og hun har tidligere uttalt at "ting som ikke matcher, matcher". Hennes moteinteresserte fans viste sin trofasthet ved å ankomme med kakestykker på hodene, elleville fargesammensetninger og masse humor. Skoene var høyere enn før, vippene til tider endeløse og bukselivene gikk helt opp til midjen. Les alt om Oslo Fashion Week her.

Festet på Fugazi

Senere på kvelden gikk festen videre til Fugazi, hvor fashionistaene svingte seg på dansegulvet og feiret Fams vel overståtte visning. Her var antrekkene akkurat like elleville, kreative og fargerike, og med Neverland som kveldens tema, var det lov til å kle seg akkurat slik man ønsket. - Jeg startet Neverland mest for gøy, men også for å skape en arena for mennesker som liker det samme som jeg gjør, har designeren selv uttalt til KK om hvorfor hun har skapt denne månedlige festen, hvor folk oppfordres til å kle seg ut.

Se alle bildene fra kvelden her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.