Sko

Her er de nye «Crocsene»

Stygge som nøkken – men stjernene elsker dem!

KJENDISFAVORITT: Kirsten Dunst og Maggie Gyllenhaal  er begge tilhengere av de komfortable Wörishofer-sandalene.   Foto: All Over Press/Lovethoseshoes.com
KJENDISFAVORITT: Kirsten Dunst og Maggie Gyllenhaal er begge tilhengere av de komfortable Wörishofer-sandalene. Foto: All Over Press/Lovethoseshoes.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ai, ai, ai… Nå som vi endelig trodde vi var kvitt Crocs og UGGs - her kommer bestemortøflene.I det siste er flere stilsikre kjendiser, som Michelle Williams, Kirsten Dunst og Maggie Gyllenhaal, blitt observert tassende rundt i tysk design mot liktå: Wörishofer-sandaler.SE OGSÅ: Nå er bestemortrusene hot!

Funksjon foran fashion

Men du må for all del ikke tro at det er snakk om en nykomling. Wörishofer-sandalene har tøflet lydløst rundt i visse kretser i nærmere 70 år, ifølge Daily Mail. De komfortable korksålene er nemlig lindringen for mange aldrende kvinner med verkende føtter - og har dermed fått tilnavnet «liktå-sko». Sandalen er oppkalt etter stedet hvor skoen kommer fra, Bad Wörishofen (et spaområdet i Bayern), og har en formet innersåle designet for maksimum komfort. Skoene kommer i flere varianter og farger, men viker aldri langt fra funksjon foran fashion-regelen. SE BILDENE: - Zeta-Jones kler seg som en pensjonist

Ekspertene liker dem også

Og mens ekspertene har advart oss mot både UGGs og høye hæler, ser det ut til at de hyller Wörishofer-sandalene.- En åpen sandal er bedre for føttene, og naturlige materialer gjør at foten får puste. Korksåler vil dessuten virke sjokkabsorbererende, forklarer fotlege Beverly Ashdown til dailymail.co.uk.

Stem her!

Hva synes du om Wörishofer-sandalene?

Men seriøst…

Så ja, Wörishofer'ne er komfortable. Det samme er onepiece’n, men det betyr ikke at du bør gå med noen av delene. Brukerne av KK.no's Trendtoppen falt heller ikke for Maggies Wörishofer-sandaler: Hele 94 hatet antrekket - og skoene spesielt. - Jesus! De skoene må bare kastes!!, kommenterer en bruker.- Badesko, mener en annen.Med andre ord: Gå heller for et par med sommerens trendy, men behagelige seilersko, espadrillos, ballerinasko, sandaler eller mellomhøye hæler.Men - hvis du likevel bare må ha, bare må ha et par Wörishofers - kan du få tak i dem på Lovethoseshoes.com (cirkapris kr. 525), som også leverer til Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer