KUL BALLERINA: Sjekk ut den nye ballerinamodellen - med ankelrem. Superkul og passer til alt! (se kjøpetips med priser lenger nede i saken). Foto: All Over Press/Produsentene
KUL BALLERINA: Sjekk ut den nye ballerinamodellen - med ankelrem. Superkul og passer til alt! (se kjøpetips med priser lenger nede i saken). Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer

Sko 2013

Her er den «nye» ballerinaen

Skoen som passer til absolutt alt du har i sommerskapet.

Publisert
Ballerinaskoen har lenge vært en favoritt blant trendsettende kvinner verden over. Ikke bare er den ytterst komfortabel, yndig og feminin, men den passer like bra både til jobb, byturer og fest.

Som om ikke det var nok, er ballerinaen en sko du kan bruke til nesten alt du har i garderobeskapet, og uansett om du har på deg sommerens knelange bermudashorts, lårkorte olahotpants eller midiskjørt, vil et par søte, sommerlige ballerinasko, gi deg en lekker og stilsikker look.

LES OGSÅ: Sandalene som gir deg lekre bein

Ny ballerinamodell

Dersom du synes pastellfargede ballerinasko med sløyfer blir litt for søtt for deg, kan du trøste deg med at sesongens ballerinamodeller er litt mer rocka og alternative.

Skoene, som kan minne litt om the petite pump, bare uten hæl, skal gjerne ha en tynn ankelrem (som er et pluss, fordi det gir litt ekstra støtte) og spiss tupp.

Nagler, strass og metalliske detaljer, som sett hos Valentino, er også superkult og helt «i tiden».

Den alternative ballerinaen passer selvsagt til deg som fortsatt vil ha den feminine stilen også, og skoene finnes i sarte pudderpasteller, med sløyfer, glitter og andre søte detaljer.

Er du opptatt av å følge trendene for sommeren 2013, tar du den helt ut og velger et par i trendy sølvskimrende metall, eller hvitt!

Se kjøpetips nedenfor:


LES OGSÅ: - Loafers er kulest med bling

På stjernene

Skomodellen har selvsagt funnet sin vei inn i garderobeskapet til mange stilsikre kjendiskvinner, og Jessica Alba, Rihanna, Emmy Rossum og Alexa Chung er bare noen av dem som har blitt observert med skoene.

La deg inspirere av hvordan kjendisene styler ballerinaskoene nedenfor:OBS: Ønsker du en rocka og litt røff stil, kan du gjerne kombinere skoene med slitte denimshorts i bermudalengde, t-skjorte og en kul, oversized blazer.

En søt og flagrende sommerkjole eller skjørt med en skinnjakke over, passer også perfekt, hvis du vil satse på en mer festinspirert look.

LES OGSÅ: Ta med føttene på seiltur

PASSER TIL ALT: Fra venstre - Alexa Chung i søt sommerkjole og ballerina med rem, Jessica Alba på flyplassen og Emmy Rossum med skjørt og knallrosa genser på shopping i Beverly Hills.  Foto: All Over Press
PASSER TIL ALT: Fra venstre - Alexa Chung i søt sommerkjole og ballerina med rem, Jessica Alba på flyplassen og Emmy Rossum med skjørt og knallrosa genser på shopping i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
ROCKA VALENTINO: Disse skoene - fra Valentino, er noe av det hotteste du kan ha på føttene denne sesongen. De selges blant annet på Net-a-porter.com.  Foto: All Over PressAll Over Press
ROCKA VALENTINO: Disse skoene - fra Valentino, er noe av det hotteste du kan ha på føttene denne sesongen. De selges blant annet på Net-a-porter.com. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer