Milano Fashion Week

Her er den nye buksen

Armani slår to fluer i en smekk! Sjekk de største trendene fra moteuken i Milano.

NÅ MED OMSLAGSSKJØRT: Den italienske designeren Armani har gitt bukseskjørtet en ny vri i høstens kolleksjon.  Foto: All Over Press
NÅ MED OMSLAGSSKJØRT: Den italienske designeren Armani har gitt bukseskjørtet en ny vri i høstens kolleksjon. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Selv om vi kanskje er mest opptatt av hva vi skal ha på oss til våren, er det høsten som gjelder hos designerne.

Moteukene ruller og går i de største byene for tiden, og nå er det de italienske designernes tur til å vise sine siste kolleksjoner i Milano.

Hos Dolce & Gabbana fikk vi se søte kjoler og figurvennlige snitt fra viva la mama-kolleksjonen, mens Armani viste oss hva som blir høstens store bukse. Et lite hint? Omslagsskjørt!

Her er høydepunktene fra catwalken:

Prada

Bare å ta fram alt du har av 70-tallsinspirerte tweedkåper på loftet, og kle deg gjerne i supersøte pasteller og rosa paletter.

En ny vri på hestehalen er dessuten å feste den med en spenne på siden av hodet.

Gucci

Lange vide skjørt, maskuline dresser i jordtoner og store sløyfer i halsen gikk igjen i Guccis kolleksjon for neste høst- og vinter.

Plaggene kommer i materialer som silke, skinn og transparente blonder.

Dolce & Gabbana

«Viva la mama» heter kolleksjonen fra det italienske motehuset, og her så vi søte lyserosa kjoler med blomster, blonder og løse snitt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer