Pupper

Her er den nye kløfta

Push-up-pupper er ut, anti-cleavage er inn, ifølge stjernene i Cannes.

STJERNENE GÅR FOR DYPE UTRIGNINGER I CANNES: Cheryl Cole er en av flere stjerner som går for v-utrigning under den glamorøse filmfestivalen i den franske badebyen Cannes. Her i en hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland. Se hele antrekket lenger ned i saken. Foto: All Over Press
STJERNENE GÅR FOR DYPE UTRIGNINGER I CANNES: Cheryl Cole er en av flere stjerner som går for v-utrigning under den glamorøse filmfestivalen i den franske badebyen Cannes. Her i en hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland. Se hele antrekket lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Til tross for at flere undersøkelser viser at vi vil ha svulmende cleavage, ser vi noe annet på den røde løperen i Cannes, melder den engelske avisen Daily Mail.

Ifølge «Girls Aloud»-artist Cheryl Cole, popstjerne Gwen Stefani og Woody Allen-aktuelle Rachel McAdams er det inntrykket av flatere attributter som er moderne nå. Den nye kløfta er en ikke-kløft.

Det vil dermed ikke si at puppene skal bli mindre eller større - det er måten de kles opp på som er poenget.

Med v-utrigning

Under den årlige filmfestivalen i den franske badebyen gikk alle tre stjernene i kreasjoner med dype utrigninger til langt ned på magen.

Stefani i en paljettsmykket jumpsuit fra Stella McCartney, Cole i en lang hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland og McAdams i en gjennomsiktig rød blondekjole - alle med den samme v-en foran.

SLIK ER CANNES-KLØFTA: Stefani i en paljettsmykket jumpsuit fra Stella McCartney, Cole i en lang hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland og McAdams i en gjennomsiktig rød blondekjole - alle med den samme v-utrigningen foran. Foto: All Over Press
SLIK ER CANNES-KLØFTA: Stefani i en paljettsmykket jumpsuit fra Stella McCartney, Cole i en lang hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland og McAdams i en gjennomsiktig rød blondekjole - alle med den samme v-utrigningen foran. Foto: All Over Press Vis mer

Slik får du Cannes-kløfta

Uansett hva slags pupper du har, må det jobbes litt for å få stilen. For det sier seg selv at en bh ikke funker, med mindre du vil at undertøyet skal synes.

Du skal heller ikke bruke for mye smykker, da v-utrigningen er et smykke i seg selv. Og du må selvsagt ha en v-formet kjole.

Triksene du må kunne:
 • Bruk puppeteip - klistres under puppene for å gi dem løft og hold. Store pupper ingen hindring
 • Brystvorteskjulere av silikon er et must.
 • Bh som festes rundt magen er et alternativ til teipen.
 • Ved hjelp av dobbeltsidig teip fester du kjolen fast.
 • Dropp smykkene - v-utrigningen er et smykke i seg selv.
 • Gi hals, bryst og attributter en runde med sminkekosten. Bruk pudder i toner som passer overens med ansiktsfargen. • Vil du heller ha kløft?

  Selv om stjernene i Cannes sverger til dype v-utrigninger som flater ut puppene, er det åpenbart ikke ut med kløft av den grunn.

  KK.no har tidligere gitt deg disse tre magiske triksene som gir deg struttende attributter.

  Triks 1. Bøy deg fram

  Hvis du lener deg forover når du tar på deg bh-en blir brystene dine automatisk bli sentrert og volumet blir jevnt fordelt. Bruk en strammere bh med en større cup om stroppen kommer for høyt opp bak. Da får du god støtte og det løftet du trenger. Kun 10% av støtten skal komme fra stroppene over skuldrene. Derfor er det viktig at bh-en sitter godt rundt overkroppen.

  LES OGSÅ: Du trenger bare 5 bh’er

  Triks 2. Riktig størrelse

  For at du skal få en fin form på brystene, er riktig størrelse det viktigste. Når du skal kjøpe en bh er det viktig at den sitter godt på den ytterste hempen når du prøver den. Bh-er blir slappere i strikken etter hvert som den blir brukt. Pass på å finne en bh som er stor nok, slik at du får plass til alt som skal være på innsiden. En spile skal for eksempel ikke være nær selv brystet, men ligge rett på utsiden.

  Triks 3. Småjuster

  Naturlige pupper er myke, og ikke harde som silikonpupper som er helt ut nå. Så når du har fått på deg bh-en kan du fikse litt her og der slik at brystene sitter godt på plass. Hvis det er et stort gap mellom brystet og bh-en bør du gå ned i cup-størrelse, og omvendt hvis deler av brystet tyter ut foran eller under armene.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer