Alexander Wang

Her er den overgrepsanklagede stjernedesigneren tilbake på catwalken

Nå hagler kritikken.

GJØR COMEBACK: Overgrepsanklagede Alexander Wang viste igjen på catwalken. FOTO: NTB.
GJØR COMEBACK: Overgrepsanklagede Alexander Wang viste igjen på catwalken. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Tilbake i 2018 kom de første anklagene mot klesdesigner Alexander Wang om seksuell trakassering Men det var først noen år senere at nye anklager for alvor skulle skape overskrifter. En rekke modeller stod frem med sine historier på sosiale medier. De beskyldte ham for både seksuell trakassering og for overgrep.

Siden har det vært stille fra den en gang så populære designeren. Før han tidligere denne uken vendte tilbake til catwalken.

I en formell uttalelse avviste Wang kategorisk anklagene, før han riktignok siden unnskyldte seg – på et slags vis. Og det var tydeligvis det, skriver Fashionista.

For nå er den overgrepsanklagede designeren altså visstnok tilbake. Han holdt nemlig sin første motevisning siden 2019 for publikum og det motenettstedet kaller «en liten gruppe kjente supportere» i Chinatown i Los Angeles tirsdag kveld.

Til tross for at man kanskje skulle tro at stjernedesigneren for lengst var avlyst (eller såkalt cancelled, red anm), har ikke merket forsvunnet fra moteradaren.

For selv om Wang selv har vært nærmest fraværende, har merkevaren levd videre på sosiale medier, i butikker og på kjendiser som Rihanna, Kylie Jenner og Julia Fox.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer