Bik Bok

Her er den siste Olsen-kolleksjonen

Se plaggene fra del tre av Mary-Kate og Ashleys samarbeid med Bik Bok.

LAIDBACK MEN ELEGANT: Del tre av Mary-Kate og Ashley Olsens samarbeidskolleksjon med Bik Bok er en "pre spring" (vår) kolleksjon.  Foto: KK.no
LAIDBACK MEN ELEGANT: Del tre av Mary-Kate og Ashley Olsens samarbeidskolleksjon med Bik Bok er en "pre spring" (vår) kolleksjon. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I vår ble det kjent at Bik Bok hadde inngått et designsamarbeid med skuespillerne, motedesignerne og stilikonene Mary-Kate og Ashley Olsen (27).

Samarbeidet mellom Olsen-tvillingene og Bik Bok inkluderer tre kolleksjoner som bygger på jentenes karakteristiske «boho chic» klesstil.


Den første kolleksjonen ble lansert med brask og bram 7. august i Bik Boks flaggskipbutikk på Karl Johan - med storslagent besøk av stjernedesignerne selv. Og den andre kolleksjonen ble sluppet i slutten av forrige måned.

LES OGSÅ: Ser du forskjell på kjendistvillingene?

STRIKK OG DENIM: Kolleksjonen består blant annet av mye grov strikk, slitt denim og kjoler i delikate materialer. Den beige-hvite strikkegenseren på modellen til høyre er Silje Pedersens favorittplagg fra kolleksjonen.   Foto: Bik Bok
STRIKK OG DENIM: Kolleksjonen består blant annet av mye grov strikk, slitt denim og kjoler i delikate materialer. Den beige-hvite strikkegenseren på modellen til høyre er Silje Pedersens favorittplagg fra kolleksjonen. Foto: Bik Bok Vis mer

Siste kolleksjonen i salg

Torsdag 5. desember kl. 10 er det duket for lanseringen av den tredje og siste samarbeidskolleksjonen i butikker (og på Bik Boks nettsider) rundt om i landet.

Mens den første av de tre kolleksjonene var mer rocka og laidback (se KK-ekspertenes favoritter her), med rutete skjorter, slitt denim og skinnjakker, og den andre var mer klassisk og pyntet med skinnskjørt, korte magetopper og aftenkjoler, er den tredje en pre spring -kolleksjon.

Tvillingene selv beskriver kolleksjonen som «sofistikert causal med inspirasjon fra en oppdatert safari look».

Og kolleksjonen består av plagg som er ment til å styles lag på lag. Kraftige og grovstrikkede gensere, kjoler i delikate løse materialer, og fargetoner som dus pastell, armygrønn, beige og hvitt.

Se alle kampanjebildene nedenfor:


Enkelt og komfortabelt, men sofistikertHva synes du om Olsen-kolleksjonene?
Ifølge Mary-Kate Olsen er de svært fornøyd med den siste delen av Bik Bok-samarbeidet, og stylingen på kampanjebildene er gjort ut fra hvordan de selv ville brukt plaggene.

- Vi har stylet kolleksjonen slik vi ville ønsket å bruke den, lag-på-lag, casual og enkelt. Vi ønsket at modellen skulle ha enkel hår og sminke, og at alt skulle se veldig naturlig ut - som om hun akkurat har våknet og slengt på seg favorittplaggene for å lufte hunden, eller kjøpe seg en morgenkaffe, sier Olsen i forbindelse med lanseringen.

Nøkkelplagg i kolleksjonen er den klassiske trenchcoaten, som er en favoritt for mange, mens også slitt denim kommer tilbake for fullt. Her skal det være store hull i kombinasjon med stivpressede skjorter, grovt strikkede gensere og enkle sommerbluser.

Også florlette kjoler, armyinspirerte skjørt og shorts, og martime striper er i skuddet.

Fine basisplagg

KKs mote og skjønnhetsredaktør - Silje Pedersen, synes dette er en kolleksjon som skiller seg ganske markant fra de to andre kolleksjonene tvillingene har lansert for Bik Bok.

- Siden kolleksjonen er pre-spring, så skiller den seg fra de foregående ved å være mye lysere og mer vårlig i plaggene. Det er mange referanser til 90-tallet, med kjoler med tynne spaghettistropper og mye lys denim, samt klassikere som trenchcoats og skinnjakker, som er helt i tråd med tvillingenes egen stil, sier Pedersen:

- Jeg liker spesielt basisplaggene, som t-skjortene, men min favoritt er definitivt den hvit-beige, oversized strikkegenseren, som kan styles kult med lys denim eller blyantskjørt.

Prisene på den nye kolleksjonen varierer fra 99 til 999 kroner, med unntak av en skinnjakke til 2999 kroner.

Se alle plaggene og priser nedenfor:


LES OGSÅ: Dropp hullete jeans på jobb

Her finner du Mary-Kate & Ashley Olsen for Bik Bok del 3:
Grensen, Oslo
Stortingsgaten, Oslo
Oslo City
Bogstadveien 22, Oslo
Sørlandssenteret, Kristiansand
Magasinet, Drammen
Trekanten Asker
Rådhusgt. 7-9 Kristiansand
Stor-Moa, Ålesund
Kvadrat, Sandnes
CC Vest, Oslo
Lagunen, Rådal
Støperivn. 5, Strømmen
Storo, Oslo
Vågen, Sandnes
City Syd, Tiller
Storgt. 6 Jessheim
Kongensgt. 9, Trondheim
Down Town, Porsgrunn
Torgallmenningen, Bergen
Farmandstredet, Tønsberg
Ålesund Stors.
Bystasjonen, Bergen
Arslak Boltsgate 48, Hamar
Thomas Angells gate, Trondheim
Jernbaneallèen 21, Sandefjord
Gulskogen, Drammen
Karl Johansgt, Oslo
Arkaden, Stavanger
Borg, Sarpsborg
Kremmertorget Elverum
Bryn, Oslo
Sirkus Shopping, Trondheim
Jekta, Tromsø
Sandvika Storsenter

Jeg har likt noe av det
 
(42%)
Nei, jeg synes ikke noe var fint
 
(23%)
Nja...
 
(21%)
De har vært superkule
 
(12%)
Jeg bryer meg ikke
 
(2%)
SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland
SIGNERTE AUTOGRAFER: Kjendistvillingene var tilstede i Bik Boks butikk på Karl Johan for å vise frem kolleksjonen og snakke med fans. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer