ELSKER DEN KORTE TOPPEN: Stjerner som Jessica Alba, Hanneli Mustaparta, Ana Rujas og Kelly Rowland elsker den korte toppen, men den kan bli like fin til deg! Med et skjørt med høy midje vil det også gi en smalere midje.  Foto: All Over Press
ELSKER DEN KORTE TOPPEN: Stjerner som Jessica Alba, Hanneli Mustaparta, Ana Rujas og Kelly Rowland elsker den korte toppen, men den kan bli like fin til deg! Med et skjørt med høy midje vil det også gi en smalere midje. Foto: All Over Press Vis mer

Mote

Her er det lov å vise litt hud

Og «bar mage»-trenden kan absolutt passe til deg også!

Publisert
Bar mage, sa du?

Trenden gir nok mange assosiasjoner til 90-tallet og storhetstiden til Britney Spears, som stort sett alltid gikk med joggebukser og sportstopp.

Men de magekorte toppene trenger absolutt ikke å være like umodne som de var på den tiden.

Nå er nemlig trenden tilbake, og stjernene elsker den! Styler du den riktig kan den i tillegg passe til de aller fleste anledninger.

LES OGSÅ: Endelig har de åpnet nettbutikk

PÅ CATWALKEN: Trenden har også vært å se blant de store designeren på catwalken de siste sesongene.  Foto: All Over Press
PÅ CATWALKEN: Trenden har også vært å se blant de store designeren på catwalken de siste sesongene. Foto: All Over Press Vis mer

Bytt ut utringningen og bar rygg

– Det er perfekt for deg som ikke liker dype utringninger eller bar rygg, men som likevel vil vise litt hud på fest, sier motejournalist i KK, Stine Therese Strand.

Hun forteller at trenden med de korte toppene allerede har vært en stund, men det er nok mange som har kviet seg litt for å kaste seg på ettersom det kan være litt uvant og kanskje skummelt for enkelte.

Kjendisene derimot, elsker det!

– Jeg tror mange synes at det er en ny og spennende måte å vise litt hud på, forklarer motejournalisten.

Hun anbefaler at du helst styler den korte toppen med en underdel som har et høyt liv - gjerne et skjørt med litt volum for å skape kontrast.

– Da virker midjen smalere - en effekt de fleste av oss kan like. Til de voluminøse skjørtene er det finest med et par høye hæler for å få en elegant silhuett, sier Strand.

For at antrekket ikke skal bli for avslørende, er det veldig fint hvis toppen har høy hals eller lange ermer, slik som Jessica Alba har på bildet i toppen.

SE FLERE BILDET AV STJERNENE HER:


LES OGSÅ: Alle er ville etter «bambi»-genseren

Ikke dra den for langt

I likhet med alt annet, gjelder det imidlertid å begrense seg.

– Hvis glippen mellom overdelen og underdelen blir for stor, kan det fort bli litt voldsomt, forteller Strand.

Blir du fristet til å ha buksene ned på hoftene og toppen rett under brystene slik som Britney Spears, gjør du derfor lurt i å droppe det.

IKKE SLIK - MEN SLIK:


– Det mest flatterende, er når bare bittelitt av magen synes.

Hvis du ikke er helt komfortabel med at midjen synes, gjelder det bare å finne en topp som er lang nok til at den akkurat møter skjørtelinningen.

LES OGSÅ: Strålte i supersexy Dior-kjole

PASS PÅ GLIPPEN: Blir den for stor kan det ofte bli litt for voldsomt. Hvis navlen din synes, viser du mest sannsynlig for mye. Her ser du Britney Spears, Katherine Jenkins og Lauren Santo. Foto: All Over Press
PASS PÅ GLIPPEN: Blir den for stor kan det ofte bli litt for voldsomt. Hvis navlen din synes, viser du mest sannsynlig for mye. Her ser du Britney Spears, Katherine Jenkins og Lauren Santo. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer