Gummistøvler

Her er endelig (?) skoparaplyen

Glem kalosjer – nå er det skoparaplyer som gjelder.

YTTERSKO: Dette ytterplagget beskytter skoene dine mot regn og søle – og ja, de kan brukes utenpå stiletthæler. Shuella, kr 395. Foto: Produsenten
YTTERSKO: Dette ytterplagget beskytter skoene dine mot regn og søle – og ja, de kan brukes utenpå stiletthæler. Shuella, kr 395. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå minner ikke akkurat dette produktet så mye om verken det nye motetilbhøret eller paraplyene som pryder sommerens favorittdrinker, men det er altså det de kaller det: skoparaply.Eller Shuella, da.

Bærbar beskyttelse

Endelig kan det altså være slutt på å bære med seg en pose med ekstra sko til festen, møtet eller byturen. Skoparaplyen skal træs utenpå ditt vanlige skotøy og festes med festes med borrelås for å beskytte skoene mot regn og søle.

De kan brettes sammen og kommer i en liten plastmappe. Litt enklere å putte i veska enn et par gummistøvler, med andre ord.

Shuella er laget av holdbart PCV-materiale og kan enkelt tørkes av for å holdes pene. Det følger med en egen klut til dette, men selvfølgelig kan du bruke ei fille eller et håndkle til å tørke dem av også.

Til allslags sko

Den finurlige oppfinnelsen kommer i forskjellige størrelser og i fargene svart, mørkegrå, taupe, gul, rosa og mintgrønn.

Designet for å kunne brukes over alle slags sko, er den jo ypperlig å legge til på lista over ting du bør ha i festivalveska.

LES OGSÅ: Slik blir du festivalfin

Og før du spør: Ja, den kan faktisk også brukes sammen med stiletthæler. Det er en forsterkning i hælen som gjør at den tåler dette.

LES OGSÅ: Her er sommerens stiligste sko

Du kan bestille Shuella fra Peddi.no (ekstern lenke), og de koster kr 349.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer