Skjønnhet

Her er Fashioncherry og Nathalies skjønnhetsfavoritter

Motebloggerne sverger til økologisk hudpleie og homeparty-produkter.

Publisert

Motebloggerne Hedda Fashioncherry Skoug og Nathalie Helgerud er gode venner, men når det gjelder hudpleie velger de fra ulik kant.

Mens Skoug elsker produkter som føles som supermat utenpå huden, er det noe helt annet Helgerud sverger til, nemlig produkter fra det amerikanske homeparty-merket Mary Kay. Selv om de to er nøye på rutinene, bruker de ikke lang tid foran speilet om morgenen.

- Maks et kvarter, sier STYLEmag-blogger Skoug, mens Helgerud bruker mellom fem og ti minutter på sminking hver morgen.

- Til daglig bruker jeg i grunn veldig lite sminke, sier hun.

Her er deres favoritter:

Hedda Skoug:

Hud

- Jeg bruker ISUN-produkter på huden, og spesielt serumet er vilt bra. Det er som supermat, men utenpå huden.

Sminke

- Det går i sminke fra Mac, og jeg bruker både foundation, concealer og solpudder derfra. Rougen Rose fra Chanel er fin, og lukter roser i tillegg.

FAVORITTER:  Rens fra ISUN, 320 kr hos Supernature.no og ISUN serum, 1280 kr hos Supernature.no.

Nathalie Helgerud:

Hud

- Mary Kay-produkter har jeg brukt i flere år, men prøver faktisk iherdig andre merker, men ender alltid med å gå tilbake til Mary Kay. Jeg synes det er best, og huden min reagerer på alt annet.

Sminke

- I New York kjøpte jeg YSLs foundation, og den er veldig bra. I tillegg bruker jeg i blant et pudder fra Kanebo, som i grunn kan brukes alene som foundation. Jeg liker leppestiftene til Mac, og spesielt en beige og naturlig farge. På neglene bruker jeg for tiden en brunbeige lakk fra Deborah Lippmann.

Hår

- Hehe, dette er kanskje litt rart, men håret mitt blir fint av Head & Shoulders, den som er sjampo og balsam i ett. Da holder håret seg fint lenge, andre produkter gjør håret mitt fort fett.

Neglelakk fra Deborah Lippmann hos Nelly.com , foundation fra YSL hos feelunique.com, 270 kr, og hudrens fra Mary Kay via Mary Kay Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer