Cecilie Krogh:

Her er fem av høstens heteste frisyrer

Jeg er alltid på jakt etter noe nytt når høsten kommer snikende.

Her er fem av høstens heteste frisyrer
Publisert

Det trenger for all del ikke å være en helt ny hårsveis, men en forandring for å ta imot den nye årstiden. Jeg er ingen tilhenger av å følge trendene slavisk. Bruk trendene som inspirasjon, og gjør det som passer din stil, personlighet og hårtype. Her er fem av høstens heteste frisyrer.

Oppklippet hår

I moteverdenen snakkes det mye om «The shag», men det er mye lettere å bruke et langt mer velkjent begrep: oppklippet. For å få denne frisyren klipper man opp fronten og området rundt kronen, slik at håret får mer volum og spenst. Det funker for både kortere og lengre frisyrer. Stylingprodukter som saltvannsspray og hårskum er et hot tips. Med oppklippet hår gleder jeg meg alltid til å style håret mer rocka, løst og ledig.

Krøller

Min største drøm har alltid vært å ha skikkelige korketrekkere. Jeg fikk dem aldri og må derfor sette min lit til en god krølltang. Varier mellom tykke eller tynne partier med hår i tangen, da får du et mer naturlig resultat. Og husk; varmebeskyttende spray er ikke en gimmick, den beskytter håret. Uavhengig om krøllene er naturlige eller ei, bruk en god hårolje i kombinasjon med en paste for å definere. Mitt beste tips når det gjelder krøller, er å gre minst mulig. Bruk fingrene, eller en grov kam, og la håret få lov til å forme seg selv. For er du velsignet med naturlige krøller – vær så snill ikke å gjemme dem bort!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer