H&M Moschino:

Her er H&Ms nye designsamarbeid

Moschino er nestemann ut!

H&M X MOSCHINO: Designeren til Moschino, Jeremy Scott, skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M. Her er Gigi Hadid på catwalken fra Moschinos SS18 visning. Foto: Scanpix
H&M X MOSCHINO: Designeren til Moschino, Jeremy Scott, skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M. Her er Gigi Hadid på catwalken fra Moschinos SS18 visning. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære festivalen Coachella er godt i gang i solfylte California. Her samles tusenvis av feststemte mennesker for å nyte musikk fra noen av verdens største artister.

Mange kjendiser velger også å ta turen til ørkenen for å høre på sangstjerner som Beyonce (36) og Eminem (45), men også for å delta på de mange festene som holdes i løpet av festivalen.

Moschino-designer Jeremy Scott (42) er blant dem som år etter år inviterer til store fester under Coachella-festivalen. I år hadde stjerner som Paris Jackson (20) og Gigi Hadid (22) tatt turen, og han benyttet like så godt anledningen til å avsløre at han skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M.

LES OGSÅ: 30 jakker som skriker vår!

Både han og Gigi Hadid hadde på seg antrekk fra kolleksjonen som er i butikk 8. november 2018. Kolleksjonen har fått navnet «Moschino TV».

Et navn som kan tolkes på mange måter, men ut i fra hva vi ser i Gigi Hadids antrekk, kan det godt hende kolleksjonen kommer til å ha noen teknologiske innslag.

LES OGSÅ: Valentino og Jimmy Choo åpner butikk i Oslo

Tidligere har H&M gjort samarbeid med kjente designere som Balmain, Alexander Wang, Kenzo og Erdem. Sistnevnte lagde en utrolig romantisk og fin kolleksjon i 2017, der den norske Skam-stjernen Ruby Dagnall var blant modellene som viste klærne frem i en storslått video.

Vi kan allerede nå si at kolleksjonen til Moschino kommer til å bli helt annerledes. Jeremy Scott er kjent for å skape de mest elleville kolleksjonene, hvor alt fra levende dukker til McDonalds er inspirasjonen.

Da Moschino skulle presentere kolleksjonen sin for våren 2018, kom flere av modellene ut på catwalken som store blomsterbuketter - deriblant Gigi Hadid (se bilde øverst i saken).

MOSCHINO AW14 FOTO: SCANPIX
MOSCHINO AW14 FOTO: SCANPIX Vis mer

Weekday samarbeider med Fila

Men det er ikke bare H&M som slipper nyheten om en samarbeidskolleksjon i disse dager. 16. april ble det kjent at Weekday har teamet seg opp med 90-tallsfavoritten Fila!

I en pressemelding forteller kjedebutikken at temaet for kolleksjonen er «Strengt in Unity». Kolleksjonen skal bestå av 20 produkter for dame og herre.

Lenge har den avslappa, sporty stilen vært sentral i motebildet, noe Weekday har forstått. De har også gjort samarbeid med Champion, men nå er det Filas tur. Begge kolleksjonen har tydelige sporty preg, der hvor collegegensere, jakker og hettegensere er i fokus.

- Flere av designerne har den siste tiden latt seg inspirere av den sporty trenden. Direkte streetwear har blitt mer velkommen både på catwalken og i gatemoten. Det er ingen tvil om at det franske motehuset Vetements har hatt en stor innflytelse akkurat der. De har fått moten litt mer ned på jord, og det er kult. Jeg syns definitivt at det er veldig kult å bruke hettegenseren sammen med en fuskepels eller et skjørt for å skape kontraster, har moteekspert Celine Aagaard tidligere fortalt KK.no.

LES OGSÅ: 10 damer som har fått vesker oppkalt etter seg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer