H&M Moschino:

Her er H&Ms nye designsamarbeid

Moschino er nestemann ut!

H&M X MOSCHINO: Designeren til Moschino, Jeremy Scott, skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M. Her er Gigi Hadid på catwalken fra Moschinos SS18 visning. Foto: Scanpix
H&M X MOSCHINO: Designeren til Moschino, Jeremy Scott, skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M. Her er Gigi Hadid på catwalken fra Moschinos SS18 visning. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære festivalen Coachella er godt i gang i solfylte California. Her samles tusenvis av feststemte mennesker for å nyte musikk fra noen av verdens største artister.

Mange kjendiser velger også å ta turen til ørkenen for å høre på sangstjerner som Beyonce (36) og Eminem (45), men også for å delta på de mange festene som holdes i løpet av festivalen.

Moschino-designer Jeremy Scott (42) er blant dem som år etter år inviterer til store fester under Coachella-festivalen. I år hadde stjerner som Paris Jackson (20) og Gigi Hadid (22) tatt turen, og han benyttet like så godt anledningen til å avsløre at han skal designe den neste samarbeidskolleksjonen til H&M.

LES OGSÅ: 30 jakker som skriker vår!

Både han og Gigi Hadid hadde på seg antrekk fra kolleksjonen som er i butikk 8. november 2018. Kolleksjonen har fått navnet «Moschino TV».

Et navn som kan tolkes på mange måter, men ut i fra hva vi ser i Gigi Hadids antrekk, kan det godt hende kolleksjonen kommer til å ha noen teknologiske innslag.

LES OGSÅ: Valentino og Jimmy Choo åpner butikk i Oslo

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer