Uniform

Her er høstens fineste uniformsjakker

En av høstens store jakketrender er jakker og kåper inspirert av uniformer. Tenk maskulint, marineblått og gulldetaljer. Vi har funnet høstens fineste uniformsjakker, både luksuriøse og budsjettvennlige varianter.

Her er høstens fineste uniformsjakker
Publisert
Sist oppdatert

STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard har foreslket seg høstens jakketrend.

-    Jeg har faktisk gått og ventet en stund på at denne trenden skulle komme tilbake, og likte godt da Marc by Marc Jacobs viste sin variant av uniformsjakken på catwalken tidligere i vår.

Celine, som innrømmer å ha flest lange, svarte kåper i sin garderobe, liker at trenden med de marineblå uniformsjakkene har kommet tilbake i motebildet.

Her er høstens fineste uniformsjakker

CATWALK-STILEN: Celine kopierer catwalkstilen fra Marc by Marc Jacobs høst- og vinterkolleksjon. Foto: Stella Moniq. All Over

-   Jeg har en kort variant hjemme fra H&M, som jeg kjøpte for noen år tilbake, som nå skal byttes ut med en knelang variant i blått med gulldetaljer på. Lengden gir en fin silhuett, og  er dessuten et bedre alternativ enn den korte nå som det begynner å bli kaldt i luften. Kjedebutikker som H&M, Gina Tricot og Zara har plukket opp denne trenden, og her er det mulig å skaffe seg en catwalk-kopi til under 1000-lappen.

Her er høstens fineste uniformsjakker

BUDSJETT: Følg trenden fra motehusene uten å tømme lommeboka. Flere av de store kleskjedene har uniformsjakker i forskjellige prisklasser - alle langt billigere enn designerjakkene i samme stil. Foto: Produsentene.

Shop jakkene:

Fra venstre: Jakke fra Zara, kr 1395. Jakke med gulldetaljer på ermene fra Gina Tricot, kr 799. Jakke fra H&M, kr 399.

Les også: Sett farge på høsten med en pastellfarget kåpe

Her er høstens fineste uniformsjakker

LUKSUS: Er du ikke redd for å legge litt penger i høstjakken, er disse fra Burberry Brit og Marc by Marc Jacobs sikre vinnere. Foto: My-wardrobe.com, Net-a-porter.com.

Shop jakkene:

Fra venstre: Jakke fra Burberry Brit via my-wardrobe.com, ca. kr 6370. Lang frakk fra Marc by Marc Jacobs via net-a-porter.com, ca. kr 6815. Jakke med saueskinnspels-detaljer på kragen fra Burberry Brit via my-wardrobe.com, ca. kr 6370.

Les også: Dette er høstens fineste jakker

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer