Regnjakke

Her er høstens fresheste regnjakker

Det har aldri vært lettere å holde seg tørr og stilig.

Her er høstens fresheste regnjakker
Publisert
Sist oppdatert

Regnjakke er ikke lenger så dølt som det en gang var. Nå er det nemlig enklere en noen gang å holde seg både tørr og fasjonabel gjennom hele høsten.

LES OGSÅ: Bootsene som holder deg varm og fasjonabel

SHOP REGNJAKKENE: Mønstret regnjakke fra Zara, kr 559. Leopardmønstret regnjakke fra Adidas by Stella McCartney, kr 1995. Militærgrønn regnkåpe fra Rains, kr 889. Svart cape fra Belstaff via net-a-porter, ca. kr 15 775. Transparent regnjakke fra FINDS via net-a-porter, ca. kr 7570. Beige regnfrakk fra Rains, kr 849. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Regnjakkene denne høsten er så fine at vi vil bruke dem utenom regnværsdagene også. Trendene er mange og varierte, og du kan finne en regnjakke som passer de fleste regjerende trendene denne høsten. Alt fra flerfargede og mønstrede regnjakker til de maskuline, militærfargede og stilrene er å finne i butikkene. Vil du vekke ekstra oppsikt på regnværsdagene kan du gå for en transparent jakke som viser antrekket du har under eller en vanntett cape.

LES OGSÅ: Gå for en hudfarget høst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer