Skinnjakke

Her er høstens heteste skinnjakker

I tiden mellom sommer og høst er det ikke alltid like lett å kle seg etter forholdene. Skinnjakken er redningen, og vi har plukket ut våre favoritter!

Her er høstens heteste skinnjakker
Publisert
Sist oppdatert

Mellomsesongene er vanskelige å kle seg for. Det er varmt i solen, kaldt i skyggen, det regner, blåser og stråler om hverandre. Skinnjakken er det perfekte plagget til høst og vår og holder deg nokså varm uten at det blir for mye.

Les også: Få «model off duty»-stilen

Her er høstens heteste skinnjakker

SHOP JAKKENE: 1. Zara, kr 1395.  2. Mango, kr 999. 3. Coach via net-a-porter.com, ca. kr 18 185.  4. Mango, kr 799.  5. H&M, kr 499.  6. Zara, kr 2795. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

STILTIPS:

Skinnjakken er en garderobeklassiker som aldri går av moten, og den er like allsidig som jeans - den kan brukes til alt, enten det er til hverdagsantrekket eller over blondekjolen til fest. På kjøligere dager kan skinnjakken kombineres med en strikket genser eller cardigan, og til og med en med vest i fuskepels over. På de varmere dagene er skinnjakken perfekt til et par jeans og en longsleeve eller basic T-skjorte. Både tøffe boots og feminine pumps er lekre til den allsidige skinnjakken.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer