Støvletter

Her er høstens hotteste støvletter

En av modellene kan gi inntrykk av lengre bein.

STØVLETTER: Sesongens hotteste fottøy er støvlettene. Her er trendene og modellene som gjelder nå! Foto: All Over Press og produsenten
STØVLETTER: Sesongens hotteste fottøy er støvlettene. Her er trendene og modellene som gjelder nå! Foto: All Over Press og produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et par støvletter kan gjøre mye for antrekket og figuren, det gjelder bare å finne det rette paret!

Trendene er mange i år, så absolutt alle kan finne en støvlett som kler dem og som passer til stilen. Her er typene du bør holde øynene åpne for – og et tips om hvilke du bør styre unna.

LES OGSÅ: Er støvlettene dine klare for vinteren?

Trendene nåKne- og lårhøye

Den aller hotteste trenden denne høsten, er de kne- og lårhøye støvlettene. De knehøye variantene funker for alle, mens de virkelig lårhøye, som nesten ser ut som en bukse, kanskje er for den mer vågale. Men felles for begge disse støvlettene, er at de får bena dine til å se lange ut – og det er jo en effekt de fleste av oss kan like!

Kjøpetips:


Detaljene

Ellers er både glatte og semskede skinntyper aktuelle, og gjerne kan det også være en kombinasjon. Materialmiks og ulike teksturer kan nemlig gjøre skoene mer spennende – selv om de er ensfargede! Av detaljer, kan du se etter frynser, spenner og glidelåser for å gjøre fottøyet mer iøynefallende og interessant.

Kjøpetips:


Med kappe

De siste sesongene har vi også sett støvletter med kappe, en trend som vokser og vokser. Disse skoene gjør mye for antrekket, og har litt samme effekten som en slengbukse. Superlekre, men husk at de krever en smal bukse eller eventuelt en strømpebukse. Det gjelder egentlig for alle støvletter, de gjør seg helt klart best til smale jeans og skinnbukser eller skjørt og strømpebukse – eller bare ben når været tillater det.

Kjøpetips:


LES OGSÅ: Bootsa er den nye buksa!

Unngå disse

En støvlett som er lite flatterende for de fleste, er den som stopper midt på leggens tykkeste punkt og som er helt flate. Da vil bena dine se både større og stuttere ut.

Velg derfor heller en støvlett som stopper på benets smaleste punkt, gjerne rundt kneet, for et mer flatterende resultat.

LES OGSÅ: Slik finner du skjørtet som kler DEG!

Hælen er viktig!

Hvordan hæl du velger på støvlettene, har mye å si. Skal du bruke dem i hverdagen, er det aller mest praktisk å velge et par flate for maks komfort. Men du kan også velge et par med kilehæl om du ønsker å komme deg opp i høyden.

Støvlettene med høy hæl er superelegante, og gir deg ekstra lange ben. Funker perfekt til fest eller dager hvor du ikke skal gå så mye!

BØR IKKE STOPPE HER: Hvis skoene stopper midt på leggen vil bena dine se både større og stuttere ut. Foto: All Over Press
BØR IKKE STOPPE HER: Hvis skoene stopper midt på leggen vil bena dine se både større og stuttere ut. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer