Kåpe

Her er høstens lekreste kåper

Går du for enkel og klassisk eller en med det lille ekstra?

KÅPE: Vi ser etter en ny og fresh kåpe i høst og har funnet et stort utvalg som ligger lengre ned i saken. Foto: Abaca
KÅPE: Vi ser etter en ny og fresh kåpe i høst og har funnet et stort utvalg som ligger lengre ned i saken. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har sagt det hundre ganger før, og jeg kommer til å si det hundre ganger til: Jeg elsker høsten! Ikke bare på grunn av at det er så fantastisk fint ute, men alle de superlekre klærne som er i butikk nå gjør meg bare helt varm om hjertet. Selv om jeg så absolutt foretrekker en varmere temperatur, har jeg gledet meg til å pakke meg inn i lag på lag med klær, og toppe det hele med en fantastisk kåpe!

Kåpen er liksom kronen på verket hver høst- og vintersesong, og selv om vi hvert år forteller oss selv at «denne kåpen kommer jeg til å ha i mange år, så neste år trenger jeg ikke kjøpe ny», så lyver vi litt til oss selv. Det gjør i hvert fall jeg. Jeg kjøper meg en ny kåpe hvert år, men det er noen kåper som har kommet for å bli. En sort, enkel kåpe er noe alle burde ha hengende i garderoben. Denne funker til alt og er en klassiker som aldri kommer til å forsvinne. Selv har jeg også en grå kåpe, og en kamelfarget en. Disse er enkle, rene og tidløse. 

Ettersom jeg nå har disse basiskåpene, ser jeg alltid etter en ny kåpe på høsten som har det lille ekstra. År etter år er det alltids en ny trend, et spesielt materiale, en lengde eller et mønster jeg faller for. Og dersom jeg noen år etterpå ikke skulle være like forelsket i kåpen som det jeg er nå, kan man alltids gjøre det som veldig mange velger å gjøre nå: Nemlig å bytte klær på Facebook! I bildekollasjen under finner du både de mer klassiske kåpene, og de som gjør litt mer ut av seg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer