Maskara

Her er høstens maskaranyheter

En av dem har en spesiell effekt.

NYE MASKARAER: Alle disse maskaraene gir volum på en eller annen måte, men en av dem gir en ekstra effekt. Foto: Produsenten
NYE MASKARAER: Alle disse maskaraene gir volum på en eller annen måte, men en av dem gir en ekstra effekt. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes knapt en toalettveske uten maskara, og nei, vi klarer oss ikke en dag uten den svarte magien som en maskara gjør for trøtte og uopplagte øyne.

Derimot er det veldig stor forskjell på hva vi forventer oss av en maskara. Med utgangspunkt i hvilke vipper vi er utstyrt med og hvilken stil vi har, kan en maskara falle i god smak hos én, mens den blir kastet i søpla av en annen.

LES OGSÅ: Maskaratabbene du bør unngå

Volum

Det mange liker er volum, og gjerne på første strøk. Mange maskaraer klarer det fint, mens andre legger opp til at du skal jobbe deg til all den volum du bare ønsker uten at det klumper.

Flere av de nye maskaraene gir volum til vippene, og vi har valgt ut fire varianter som likevel gir ulikt resultat.

Masterpiece Transformer Mascara fra Max Factor har smal kjerne og korte tagger som også fanger opp alle de små vippene, og dermed gir vippene masse volum (kr 170).

False Lash Wings Intenza L'Oreal Paris er formet som en trekant med masse tagger slik at de små hårene innerst ved øyekroken også får farge. Formen på kosten gjør at vippene ytterst blir lange slik at vippene får en vifte effekt (kr 180).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer