Aw 2011

Her er høstens nye dyreprint

Mye mer å velge i enn leopardflekker og sebrastriper.

IKKE BARE KATTER PÅ CATWALKEN: Denne høsten blir det ikke bare (f.v) svarte pantere fra Givenchy, men også hester fra Charles Anastase, hjorter som hos Marc by Marc Jacobs, svaler hos Miu Miu og fargerike fugler hos Mulberry. Foto: All Over Press
IKKE BARE KATTER PÅ CATWALKEN: Denne høsten blir det ikke bare (f.v) svarte pantere fra Givenchy, men også hester fra Charles Anastase, hjorter som hos Marc by Marc Jacobs, svaler hos Miu Miu og fargerike fugler hos Mulberry. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

GRRRR: Rockedatter Liv Tyler i stor genser brukt som kjole med svart blazer og mørke strømper til. Foto: All Over Press
GRRRR: Rockedatter Liv Tyler i stor genser brukt som kjole med svart blazer og mørke strømper til. Foto: All Over Press Vis mer

Liker du høstens dyreprint?

Er du først hektet på leopardprint, er det vanskelig å stoppe.

Det er gjerne ikke så rart, når det finnes på alt fra kjoler og gensere til paraplyer og sko. (Forhåpentligvis er det ingen som bruker alt på én gang, da.)

Men hvis leopardprint ikke er helt din greie - eller du ønsker å prøve noe nytt - kan du glede deg over høstens printtrend.

SE OGSÅ: Mønsteret som balanserer figuren

Ja, elsker dem!
 
30 (35%)
Ok, men foretrekker de vanlige, jeg
 
18 (21%)
Bruker ikke dyreprint
 
15 (18%)
Nei, likte dem ikke
 
13 (15%)
Usikker
 
9 (11%)

Dyrisk catwalk

På catwalken er nemlig dyrene vekket til live i andre former enn flekker og striper.

Hos Givenchy så vi store pantertrykk, og hos Miu Miu bar modellene kjoler med skjønne svaleskisser.

I Marc by Marc Jacobs' høstkolleksjon er galopperende hjorter på skjørt og kjoler, og det britiske motehuset Mulberry går for et print som kunne vært hentet fra et fuglekart i naturfagsrommet.

Se bilder fra catwalken her:


Enklere å bruke

Selv om det absolutt er mulig å rocke et større plagg med leopardprint, er det aller enklest å gå for sko eller tilbehør med det dyriske mønsteret.

Høstens dyreprint er med andre ord gjerne hakket mer anvendelig. For eksempel vil en småmønstret bluse med fugler være like lett å bruke som en søt, blomstret topp.

Ønsker du en mer rocka stil, gjør som Ringenes Herre-skuespiller Liv Tyler og kjøp en oversized genser eller t-skjorte som viser litt tenner.

Mer høstmote

Nysgjerrig på hva som kommer i kjedebutikkene til høsten? KK.no har fått en titt på sesongens kolleksjoner hos Cubus, Zara, Bik Bok, Vila, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer