<strong>JAKKEN SOM KAN VARMES OPP:</strong> Dersom du er av dem som alltid blir kald, uansett sesong, har vi en gledelig nyhet til deg. Nå kommer det nemlig en jakke som varmer seg opp bare ved å trykke på en knapp. Sjekk ut videoen nederst i saken! Foto: Abaca
JAKKEN SOM KAN VARMES OPP: Dersom du er av dem som alltid blir kald, uansett sesong, har vi en gledelig nyhet til deg. Nå kommer det nemlig en jakke som varmer seg opp bare ved å trykke på en knapp. Sjekk ut videoen nederst i saken! Foto: Abaca Vis mer

Jakke

Her er jakken med innebygget varme

Hvorfor har ingen tenkt på dette før?

Publisert
Sist oppdatert

Selv om sommeren egentlig skal varme ganske godt, er det slik at vi som bor i Norge ofte har ganske så skiftende vær. Midt under grillfesten i juli kan det plutselig komme en liten regnskur som drar ned temperaturen betraktelig. Og det er jo ofte snøen her ligger helt til mai! Men så har vi jo også bare dem som lett blir kalde, og det er mange av oss der ute. Mens venninnen gledelig kan sitte i parken mange timer etter solnedgang, leter du etter tepper, jakker, og hva det måtte være. 

Og la oss ikke begynne å snakke om vinteren! Det er jo da det er verst. Selv om dette er noe vi ikke nødvendigvis skal tenkte på nå, er det ikke så lenge før høsten plutselig er her igjen. Så hva gjør vi da? Det finnes allerede ulike dingser som du kan legge i jakkelommen som dermed vil varme hendene dine når du tar dem i lommen. Vi har også sokker som kan varmes opp, men hva om vi sa at vinterjakken din faktisk kunne gjøre det bare ved å trykke på en knapp?

Da Vogue Paris møtte det franske merket Courrèges, fortalte nemlig designerne Arnaud Vaillant og Sebastien Meyer at de hadde et mål om å bruke teknologi inn i deres siste kolleksjon. Det førte til en jakke som varmer opp seg selv. 

- Vi ville lage en lekker ullkåpe som både er veldig enkel og chic, som kunne ha denne funksjonen, forteller designerne. Se hele videoen fra Vogue Paris sitt møte med Courrèges i videoen under!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer